Mängi Carboni cash-freerollil ja võida oma osa $500 auhinnafondist!

carbon $500 freeroll

Järgmine $500 cash-freeroll Carboni pokkeritoas toimub juba tuleval kolmapäeval - 7. juulil. Kõikide PokerNewsi mängijate vahel jagatakse ära $500 ning osalemine on lihtsamast lihtsam: lae vaid Carbon Poker tarkvara oma arvutisse läbi PokerNews'i linkide, loo endale mängijakonto, tee miinimumdeposiit ning teeni vähemalt 50 VIP punkti. Seejärel pane end juba turniirile kirja. Loomulikult on freerollile oodatud ka kõik olemasolevad mängijad.

Tegemist on freerolliseeriaga, mille kõik turniirid algavad kell 22:45 (Eesti aeg) ning on leitavad nime 'PokerNews $500 Cash Freerolls' alt pokkeritoa ooteruumist läbi 'Tournaments' > 'Private'.

Nägemaks kõiki meie poolt pakutavaid freerolle, klikake eelnevale lingile. PokerNewsi promod on alati kasulikud alustavale mängijale ning erinevalt peakonkurentide omadest suhteliselt väikse osalejate arvuga.

NB! Sul ei ole kontot? Carbon pokkerituba pakub PokerNewsi kaudu liitunutele fantastilist deposiitboonust 200% kuni $1000, nii et ära viida aega ja ava see kohe!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories