PartyPoker $1,100 Step Up seeria on täies hoos

summer step-up

Otsid võimalusi oma bankrolli suurendamiseks? PokerNewsil ja Party pokkeritoal on hea meel tuua Club Pokernews mängijateni "Step Up" turniiriseeria, kus on viis astet - alates A-tasandist, mille sisseost on $1,10 ning kulminatsiooniga, milleks on $1000 freeroll.

Summer Steps

  • Step A: Turniirid toimuvad 26. - 30. juuli iga päev kell 21:00 (Eesti aja järgi). Sisseost on $0.90 + $0.1. Auhinnafond makstakse välja nii nagu PartyPokeris ikka. Lisaks võidavad viis parimat osalejat pääsme sammu E turniirile.
  • Salasõna: stepup1
  • Step B: Turniirid toimuvad 26. - 30. juuli iga päev kell 21:30 (Eesti aja järgi). Sisseost on $5.50 + $0.50. Auhinnafond makstakse välja nii nagu PartyPokeris ikka. Lisaks võidavad viis parimat osalejat pääsme sammu E turniirile.
  • Salasõna: stepup2
  • Step C: Turniirid toimuvad 26. - 30. juuli iga päev kell 21:30 (Eesti aja järgi). Sisseost on $10 + $1. Auhinnafond makstakse välja nii nagu PartyPokeris ikka. Lisaks võidavad viis parimat osalejat pääsme sammu E turniirile.
  • Salasõna: stepup3
  • $100 samm D freeroll toimub 31. juulil kell 21:00. "Sisseost" on 10 PartyPoker punkti. Auhinnafond kujuneb ja makstakse välja Party pokkeritoa tavapäraste reeglite kohaselt ning lisaks võidavad 100 parimat mängijat pääsme E-tasandile.
  • Salasõna: stepup4
  • $1000 samm E freeroll algab 1. augustil kell 21:00 - sellele freerollile saab kvalifitseeruda vaid sammude A, B, C ja D kaudu.

Registreerumine on juba alanud. Osaleda saavad ainult Club PokerNewsi mängijad. Kui oled uus mängija, annab see kampaania Sulle tänavuse suve ühe parima võimaluse oma bankrolli kasvatamiseks. Ava PartyPokeri konto läbi meie linkide ning oledki oodatud osalema!

Tutvu kõikide PartyPokeri freerollidega meie freerollide lehel, et mitte jätta kasutamata ühtki võimalust oma bankrolli kasvatamiseks!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories