PokerNews esitleb: WSOP 2010 suurimad kõrbejad

Annette Obrestad

Iga suurvõistlus toob rea silmapaistnud kangelaste kõrval esile ka mitmeid algseid favoriite, kellest oodati küll palju, kuid kelle tegelik esinemine ootustele ei vastanud. Kes kõrbesid äsja lõppenud WSOP'l?

PokerNews'i reportaažide eest vastutav live-meeskond kooseisus Donnie Peters, Mickey Doft, Nicole Gordon, Elissa Harwood, Tim Duckworth, Martin Harris ja Rich Ryan märkis üles mõned tegijad, kes oleksid võinud saavutada palju enam, kui nad seda reaalselt suutsid.

- Annette Obrestad (pildil) - Esimene nimi, mis blogijatele meelde tuleb, on 2007. aastal esimese WSOP Europe põhiturniiri võitnud norralanna Annette Obrestad, kes mängis oma elu esimesel "päris WSOP-l". Annette ei mänginud tegelikult just väga kehvasti, sest sai ikkagi neli cashi, kuid finaallauda ei jõudnud kordagi ning tegemist ei olnud päris sellega, mida temalt oodati. Tal oli USA-s pealtvaatajate hulgas rohkelt fänne, kasiinode koridorid täis tema elusuuruses plakateid ning kõik teadsid, et ta läheb bracelet'i võitma. Sellest jäi ta paraku aga üsna kaugele.

- Valitsev maailmameister Joe Cada. Kui kõige rohkem mängis WSOP'l turniire Tom Dwan (tervelt 50, millest sai neli cashi ja oli ühel turniiril teine), siis Cada mängis neid samuti keskmisest enam - 16. Aga mängis kehvasti! Ei bracelet'i, ei finaallauda ning isegi ei ühtegi cashi! Ta langes oma turniiridel reeglina üsna vara välja ning ei paistnud kokkuvõttes mitte millegiga silma. Kas eelmisel aastal saavutatud suurvõit on mehe motivatsiooni nii madalaks kiskunud või on tegemist siiski pigem ühe-turniiri-imega?

- Barry Greenstein - mängis suurel hulgal turniiridel, kuid sai vaid kaks väikest cashi. Üsna kindlalt ei läinud ta selliste tulemuste nimel mängima.

- "Vana kooli" mängijad. Me võime küsida, et kas pokkerilegend Kas Doyle Brunson on juba liialt vana? Ju vist. 2005. aastal võitis ta oma viimase WSOP käevõru ning pärast seda pole erilisi saavutusi enam olnud. Paar WSOP finaallauda küll, kuid temasuguse mehe kohta vähevõitu. Sellel aastal ei tulnud isegi ühtegi cashi. Ja mida suutsid Howard Lederer, Annie Duke, Chris Ferguson ja Mike Matusow? Ei olnud neistki sel suvel Las Vegases suurt midagi kuulda. On uus aeg ning noored pokkerimängijad tulevad peale. Järjest rohkem nähakse favoriite just noortes ja ambitsioonikates pokkerihaides, kes laudadesse trügivad.

- Naised. Et avatud turniiridelt ei võitnud naised ühtegi käevõru, võiks ju lugeda halvaks juhuseks, kuid kahjuks ei paistnud nad tegelikult millegagi silma. Mõned finaallaua kohad, kuid see oli kahjuks kõik. Põhiturniiril jäi kõrgeimaks kohaks alles 121; kaugel-kaugel sellest, kuhu on jõutud eelnevatel aastatel.

- Põmmpeadest mehed, kes jätkuvalt trügivad naiste turniiridele. Kurat, te ei ole ju naised ning miks te ei võiks lasta oma silmarõõmudel omavahel mängida? WSOP kommunikatsioonijuht Seth Palansky kutsus enam kui kümmetkond WSOP naisteturniiril mänginud meest avalikult sitakottideks ning õnneks ei suutnud nad sellel turniiril ka midagi saavutada. Hea seegi...

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories