Prantsuse pokkerimängijaid protesteerivad kõrge reigi vastu

prantsus

Kui esmapilgul võis isegi tunduda, et kaughasartmängude reguleerimine Prantsusmaal kujuneb praktikas üsnagi libedalt ja suuremad pokkeritoad hangivad vajalikud litsentsid, on juba tekkinud esimesed väga tõsised probleemid.

Maailma suurima pokkeritoana täitis PokerStars kõik riigi poolt esitatud nõuded ning loodi pokkerituba PokerStars.fr, kus on võimalik mängida ainult Prantsusmaa pokkerimängijatel (sarnane süsteem toimib ka näiteks Itaalias). Kuid opereerimine Prantsusmaal on aetud teenusepakkujate jaoks vägagi kalliks ning valituse poolt kehtestatud kõrged maksumäärad on sujuvalt veeretatud mängijate kaela. Nii oli PokerStars.fr sunnitud kehtestama rahalaudades 7,5%-lise reigi, hoolimata sellest, kas jaotuses avatakse flop või mitte.

Mõistagi ei ole pokkerimängijad röövelliku reigi maksmisega nõus ning üheskoos on alustatud protesti PokerStars.fr pokkeritoas. Lauad on täis mängijaid, kuid nad kõik on "sit out" (kuna kaarte ei jagata, ei saa ka reiki võtta). Mitmed mängijad istuvad korraga enam kui kahekümnes lauas ning siunavad pokkeritoa chat'is valitsust.

Probleemist on teadlik ka PokerStars'i asutaja, Iisraeli päritolu miljardär Isai Scheinberg. Ta tunnistas, et PokerStars.fr toodab kontsernile kahjumit ning loodab võimalusel asuda kahepoolsetele kõnelustele hasartmänge reguleeriva komisjoni esindajatega tariifide alandamiseks.

Pilt pärineb veebilehe http://www.pocketfives.com foorumist
Pilt pärineb veebilehe http://www.pocketfives.com foorumist

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories