888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Täna algavad Partys Summer Step Up turniiriseeria freerollid

summer step-up

Otsid võimalusi oma bankrolli suurendamiseks? PokerNewsil ja Party pokkeritoal on hea meel teatada uuest "Step Up" turniiriseeriast, kus on viis astet - alates A-tasandist, mille sisseost on $1,10 ning kulminatsiooniga, milleks on $1000 freeroll.

Summer Steps

  • Samm A turniiride sisseost on $1,10. Auhinnafond makstakse välja nii nagu PartyPokeris ikka. Lisaks võidavad kaks parimat osalejat pääsme sammu E turniirile ning kolmanda ja nelja koha omanikud pääsevad D-sammu turniirile.
  • Samm B turniiride sisseost on $5,50. Auhinnafond makstakse välja nii nagu PartyPokeris ikka. Lisaks võidavad kaks parimat osalejat pääsme sammu E turniirile ning kolmanda ja nelja koha omanikud pääsevad D-sammu turniirile.
  • Samm C turniiride sisseost on $10+$1. Auhinnafond makstakse välja nii nagu PartyPokeris ikka. Lisaks võidavad kaks parimat osalejat pääsme sammu E turniirile ning kolmanda ja nelja koha omanikud pääsevad D-sammu turniirile.
  • $100 samm D freeroll toimub 31. juulil kell 21:00 ning neil, kes ei ole turniirile kvalifitseerunud läbi A-, B- või C-sammude, tuleb nö. "sisseostuks" teenida 10 PartyPokeri punkti. Auhinnafond kujuneb ja makstakse välja Party pokkeritoa tavapäraste reeglite kohaselt ning lisaks võidavad 100 parimat mängijat pääsme E-tasandile.
  • $1000 samm E freeroll algab 1. augustil kell 21:00 - sellele freerollile saab kvalifitseeruda vaid sammude A, B, C ja D kaudu.

Turniiridele registreerumine algab 22. juulil ning osaleda saavad ainult Club PokerNewsi mängijad. Kui oled uus mängija, annab see kampaania Sulle tänavuse suve ühe parima võimaluse oma bankrolli kasvatamiseks. Ava PartyPokeri konto läbi meie linkide ning oledki oodatud osalema!

Tutvu kõikide PartyPokeri freerollidega meie freerollide lehel, et mitte jätta kasutamata ühtki võimalust oma bankrolli kasvatamiseks!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories