Bodogis tulekul $1K added freerollide seeria

Bodog

Ei võtnud kaua, kui Bodog tuli välja uue kampaaniaga. Vaevalt lõppes nende $500 freerolliseeria, kui nad juba pakuvad oma mängijatele fantastilist $1,000 added sarja, mis on avatud kõigile, sõltumata sellest, kuidas nad Bodogiga liitusid.

Bodog $1 000 Open Series koosneb neljast $1 000 added turniirist, mis kestavad 5. septembrist 31. oktoobrini. Neljast kaks on $1 rebuydega freerollid ning viimased kaks turniiri $1+$0.10 rebuy-turniirid. Kuni esimese pausini on võimalik sooritada piiramatult rebuy'sid + $1 maksev add'on esimene pausi ajal.

Turniiride võidud makstakse välja nagu Bodogis ikka.

5. september 21:35: PokerNews $1k Open freeroll:
Tasuta sissepääs, lisaks $1 rebuyd ja add-on kuni esimese pausini.

3. oktoober 21:35: PokerNews $1k Open freeroll:
Tasuta sissepääs, lisaks $1 rebuyd ja add-on kuni esimese pausini.

17. oktoober 17 21:35: PokerNews $1k Added Open Rebuy:
$1+$0.10 sissemaks, lisaks $1 rebuyd ja add-on kuni esimese pausini.

31. oktoober 21:35: PokerNews $1k Added Open Rebuy:
$1+$0.10 sissemaks, lisaks $1 rebuyd ja add-on kuni esimese pausini.

Erinevalt enamikest Club PokerNews turniiridest, on see seeria avatud kõikidele mängijatele, kes on teinud oma Bodogi kontole deposiidi ning kasutavad salasõna. Me soovitame Sul liituda Bodog pokkeritoaga läbi meie linkide, kuna see on Sulle kasulik. Mitte ainuüksi esimese deposiidi boonuse 110% kuni $1100 pärast, vaid see garanteerib Sulle ka õiguse osaleda kõikidel Club PokerNewsi eksklusiivsetel Bodogi freerollidel tulevikus, mis on mõeldud vaid läbi PokerNewsi liitunutele, ning neid tuleb loodetavasti palju.

Salasõnad avaldatakse siin turniiri toimumise päeval...

5. septembri PokerNews $1K freerolli salasõna ($1 re-buys & add on): "pnews"

3. oktoobri PokerNews $1K freerolli salasõna ($1 re-buys & add on): "pn3ws"

17. oktoobri $1 PokerNews avatud turniiri w/ $1 000 cash added + $1 re-buys & add on - salasõna: "pnews"

31. oktoobri $1 PokerNews avatud turniiri w/ $1 000 cash added + $1 re-buys & add on - salasõna: "1k4me"

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories