888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Eesti turniirimängijate ühendus sai uue väärika liikme

Aleksandr Kuperman

Viimaste päevade kõlavaim nimi Eesti pokkerimaastikul, Aleksandr Kuperman (pildil), on nüüdsest PokerNews Turniiripokkeri Klubi MTÜ ning ühes sellega ka Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni liige.

Kogenud Tartu mängumees "samorodok" tegi suure läbimurde Ida-Euroopa pokkeritippu PokerStars.com Russian Poker Series põhiturniiri võiduga Riias mõned päevad tagasi. See oli meie mängijate suurim live-cash sellel aastal ning Eesti pokkeriajaloo üks säravamaid saavutusi läbi aegade.

2010. aasta märtsis asutatud Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni peamine eesmärk on pokkerimängijate koondamine ja nende huvide esindamine, samuti pokkeri kui maailma ühe enimharrastatud oskusmängu tutvustamine. Ühtlasi on föderatsiooni kindel soov olla professionaalne partner pokkerit puudutavas õigusloomes. Maailmas on hinnanguliselt üle 100 miljoni pokkerimängija, Eestis on harrastajaid hinnanguliselt üle 30 000. Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni asutajaliikmeteks on Eesti pokkeriringkondades tunnustatud turniiripokkeriklubid All-linn, Insomnia, PokerNews, Pokkerikool ja PokkeriProd. Erinevate pokkeriklubidega on juba liitunud suur osa Eesti parimatest mängijatest ning ka mitmeid tuntud inimesi teistelt elualadelt, keda ühendab huvi selle mõttespordi vastu.

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?