Eestlased võimutsesid pokkeriamatööride Põhja-Euroopa osavõistlusel

Vadim Fedotov

Sel nädalavahetusel toimus Tallinnas Amateur Poker Touri Põhja-Euroopa osavõistluse, mille võitis 180 mängija konkurentsis Vadim Fedotov. Park kasiinos peetud veerand miljoni kroonise auhinnafondiga rahvusvahelisel turniiril said eestlased kokkuvõttes nelikvõidu.

Kahepäevasel turniiril andis soodne 85 euro ehk 1330 krooni suurune osalustasu võimaluse ka kõigil amatööride osa võtta rahvusvahelistele suurturniiridele sarnase struktuuriga pokkerivõistlusest. See võimalus meelitas kohale palju pokkeriharrastajaid lisaks Eestile veel Soomest, Rootsist, Lätist ja Inglismaalt, kus toimub suurem osa ka ahvusvahelise pokkeriturnee Amateur Poker Tour'i etappidest.

Laupäeva, 31. juuli päeval alustasid 180 mängijat võistlust, et selgitada esikoha ja 59 400 kroonise auhinnaraha võitja. Lisaks 18 auhinnalisele kohale oli Amateur Poker Touri korraldajate poolt võitjale välja pandud enam kui 18 000-kroonine GUKPT pokkerisarja turniiripilet.

Turniiri esimest päeva mängiti hiliste õhtutundideni ja 29 edukamat mängijat pääsesid edasi teise turniiripäeva. Teist päeva alustati Eesti mängijate kolmikjuhtimisel, kus tugeva liidripositsiooni olid endale kindlustanud Vadim Fedotov, Tanel Kalmo ja Leanika Klaassen. Kui viimased langesid uuel päeval turniirilt siiski vastavalt 12. ja 15. kohaga, siis Fedotov suutis eduseisu hoida ning võitis turniiri kaasmaalaste Martin Heina, Raigo Vakra ja Arvi Meeksa ees.

1. Vadim Fedotov, Eesti, 59400 eek
2. Martin Hein, Eesti, 35640 eek
3. Raigo Vakra, Eesti, 21384 eek
4. Arvi Meeksa, Eesti, 15682 eek
5. Liene A., Läti, 13781 eek
6. Aleksi A., Soome, 12355 eek
7. Mariliis Elmik, Eesti, 11167 eek
8. Rami S., Soome, 10217 eek
9. Leemet Prits, Eesti, 9266 eek
10. Mika L., Soome, 8316 eek

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories