Kogu 250 VPP-d ja osale PokerStarsi $10K WCOOP freerollil!

WCOOP

Septembris toimub PokerStarsis aasta suurim internetipokkeri üritus - üheksandad iga-aastased online-pokkeri maailmameistrivõistlused (WCOOP). Tänavu võidakse läinudaastane pea $52-miljoniline auhinnafond isegi ületada. Kõik algab pühapäeval, 5. septembril ning 21 päeva jooksul toimub 59 turniiri, mis annab palju võimalusi suurte summade võitmiseks.

Korraldasime alles kaks suurepärast $10 000 Sunday Millioni freerolli ning kutsume Club PokerNewsi liikmeid taas tasuta toimuvast osa võtma. 5. septembril kell 22:00 leiab aset PokerNews $10k WCOOP freeroll, mis viib õnneliku võitja otse WCOOP põhiturniirile 26. septembril väärtusega $5 200. Järgmist 23 mängijat premeeritakse $215 WCOOP piletiga, mida võib kasutada ühel kahekümne kolmest $215 turniirist.

Kvalifitseerumine on väga kerge. Tuleb lihtsalt PokerStars läbi meie linkide alla laadida, teha deposiit ning teenida augusti jooksul 250 VPP-d. Manuaalne registreerimine avatakse kvalifitseerunud mängijatele 1. septembril. Turniiri leiab Tournament lobbyst -> Private tab -> PokerNews $10k WCOOP Freeroll .

Olemasolevad PokerNewsi PokerStarsi mängijad on samuti teretulnud, neile piisab vaid punktinõude täitmisest.

Möödunud aastal võitles Jevgeni ‘Jovial Gent’ Timošenko endale tiitli välja 2 144 maailma parima internetimängija seas, võites $5 200 põhiturniiri ja $1 715 200 auhinnaraha. Sina võiksid teha sedasama - ja ilma sentigi maksmata! See on ju internetipokkeri WSOP ning oleks hullumeelsus niisugusest võimalusest mitte kinni haarata.

Kus mujal kui PokerNewsis võid Sa leida taolisi viiekohalisi freerolle? Tegemist on kolmanda PokerStars freerolliga, mille auhinnafondis on $10 000 ning pääsmed miljonidollariliste auhinnafondidega turniiridele. Näiteks 11. juulil toimunud $10 000 Sunday Million freerollil osales 740 mängijat, kellest 239 ehk tervelt kolmandik võitsid auhindu.

Kvalifitseerumine on lihtne

Et anda ülevaadet, kui kaua võib aega võtta 250 VPP teenimine, siis:

$0,25/$0,50 No Limit mängija peaks mängima umbes 1000 kätt
$1/$2 No Limit mängija peaks mängima laias laastus 500 kätt
$1/$2 Limit Hold’em mängija peaks mängima ligikaudu 750 kätt
$0,25/$0,50 PLO mängijal kuluks 700 käe ringis
$5,50 SNG/MTT mängijal tuleks mängida 46 mängu
$22 SNG/MTT mängija võiks piirduda 23 mänguga

Kõik detailid ja festivali ajakva leiad meie 2010 WCOOP lehelt.

Kui see pole veel piisav põhjus ühineda PokerStarsiga, siis mõtle nende pakutavatele kvalifikatsiooniturniiridele nagu European Poker Tour, Empire State Hold’em Championship, Pokerstars Caribbean Adventure ning PokerStars UKIPT Edinburgh – kõik hetkel jooksvad kampaaniad!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories