Olympic Online ja PokerNews Eesti kutsuvad freerollidele!

Olümpic online

Olympic Online pokkerituba ja PokerNews Eesti pokkeriportaal kutsuvad pokkerimängijaid kahele freerollile, mis leiavad Olympic Online's aset esmaspäeval, 30 augustil!

Esimene turniir (turniirilobbys "PokerNews Eesti freeroll 1") algab kell 20.00 ning sellel saavad osaleda kõik need mängijad, kes on liitunud Olympic Online pokkeritoaga läbi PokerNews'i linkide. Turniiri kaks parimat saavad 500-kroonise pileti järgmisel päeval Park hotellis Olympicu pokkeriklubis toimuvale turniirile.

Vaid tund aega hiljem (21.00) algab juba teine freeroll (turniirilobbys "PokerNews Eesti freeroll 2"), mis on mõeldud meie Facebook-kommuuni liikmetele. Kõikidele kommuuni liikmetele saadetakse 2 tundi enne turniiri algust Facebook suhtluskeskkonna kaudu salasõna, mida tuleb kasutada turniirile registreerumisel. Ka selle turniiri kaks parimat saavad 500-kroonise pileti eelpool nimetatud turniirile Olympicu pokkeriklubis.

Registreerumine mõlemale turniirile avati 27. augusti õhtul ning turniirid on leitavad Olympic Online lobbyst Tournaments > Freerolls kaustast.

Miks on hea olla PokerNewsi mängija? Sest liitudes erinevate pokkeritubadega läbi meie linkide, saad Sa alati osa mitmesugustest promodest ning tasuta turniiridest, mida me koos heade pokkeritubadest partneritega oma lojaalsetele klientidele korraldame. Õigus promodes osaleda on eluaegne ning pakub korralikku lisaväärtust!

Eestis litsenseeritud Olympic Online pokkeritoaga liitumisel on kõikidel mängijatel võimalik saada 200% kuni $600 deposiitboonust. Täpsema ülevaate pokkeritoast leiad siit.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories