Osale Absolute pokkeritoa freerollil ja võida pilet UBOC-ile!

uboc

August on online turniiripokkeri jaoks tihe kuu. Absolute pokkerituba valmistub viiendaks UBOC internetimeistrivõistlusteks. 18. augustil algavad meistrivõistlused kestavad 12 päeva, mille jooksul toimub 20 turniiri ning kokku jagatakse mängijatele erinevate formaatide valikus neli miljonit dollarit. Kõrvuti UBOC 5 kõrval korraldatakse seekord ka väiksemate bankrollidega mängijatele mõeldud Mini-UBOC ning hulk kampaaniaid.

Pokernews korraldab kaks eksklusiivset $1500 freerolli mõlema festivali poole jaoks, et tagada igale mängijale just talle sobiv UBOC roll või anda uus võimalus, kui asjad ei suju plaanipäraselt.

Osale Absolute pokkeritoa freerollil ja võida pilet UBOC-ile! 101

UBOC mälestuskell

Iga UBOC turniiri võitja saab lisaks kopsakale rahasummale ka eksklusiivse UBOC mälestuskella. Veel on palju lisaauhindu mängijatele, kes jõuavad mitmeid kordi Bubble Buster Contestil rahadesse. Näiteks kui cashid kaks korda, võidad pääsu $10 000 freerollile, kui cashid kolm korda, saad $215 turniiripääsme, 7 cashiga võidad $5000, 10 cashi lisavad su rahakotti $100 000 ning kui Sul õnnestub rahalisele kohale tulla 11 korral või enam, viid koju tervelt miljon dollarit!

Kõikide turniiride jaoks on omad satelliidid ja steps-turniirid ning ka seal premeeritakse igaüht, kes võidab rohkem pakette kui mõni teine.

Osale Absolute pokkeritoa freerollil ja võida pilet UBOC-ile! 102

Mini-UBOCi ajakava on identne põhivõistluste omaga, kuid auhinnad moodustavad ülaltoodutest vaid murdosa.

Nii et miks mitte alustada oma UBOC kampaaniat nullinvesteeringust meie $1500 Pokernews freerollidega? Korraldame koostöös Absolute Pokeriga augustis kaks $1500 freerolli, millest üks vahetult enne UBOC algust 15. augustil ning teine 29. augustil, mõlemad algusega 22:35 (Eesti aeg).

Kui oled uus mängija, tuleb Sul läbi meie linkide alla laadida Absolute pokkeritoa tarkvara ja avada konto freerollide kvalifikatsiooniperioodi jooksul ning teha miinimumdeposiit. Olemasolevatele Pokernewsi mängijatele tagab pääsu freerollidele kvalifikatsiooniperioodil mängitud 150 reigitud kätt. Seejuures ei maksa nende reigitud käte pärast muret tunda, kuna need aitavad samaaegselt vabastada ka Sinu Pokernewsi 100% deposiitboonust väärtuses kuni $1,200.

Täpsemad detailid leiad meie $1500 Absolute Pokeri freerolli lehelt.

Sul on Absolute pokkeritoas konto juba olemas? Meil on täpselt sama kampaania ka Ultimate Betis.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories