PokerNewsi foorumlased pidasid suvepäevi

suvepäevad 2010

Nädalavahetusel toimusid Kuivojal arvult neljandad PokerNews Eesti pokkerifoorumi suvepäevad. Meelelahutuslik üritus sisaldas tavapäraselt tublisti sporti, põnevaid mänge ja õhtust pokkeriturniiri.

Sarnaselt eelmiste aastatega jagati osalejad nelja meeskonda - potid, ristid, ärtud ja ruutud. Igaüks sattus oma võistkonda loosi teel ning poti mastist kaardi tõmmanud kerkisid nii kohe suursoosikuteks, kuna eelneval kolmel aastal on alati just nemad võidukad olnud. Kuna suvepäevadel osales täpselt 40 inimest, siis jagus igasse võistkonda 10 liiget.

Võistlusmängud lõppesid üllatusega

Suvepäevade sportlik osa algus sopsuvõistlusega, kus võtsid kindla võidu ruutud. Teine koht läks potidele, kolmas ristidele ja punktita jäid ärtud. Seejärel mindi edasi võrkpalliplatsile, kus toimunud tulised heitlused lõppesid "surnud ringiga" - kõik tiimid said jagu ärtudest, kuid omavahelist paremust ei suudetud lõplikult selgitada, kuna punkte ei loetud. Ristid võitsid ruutusid, ruutud omakorda potisid ning potid tegid ära jälle ristidele. Mõningase vaidluse tagajärjel otsustati anda nendele kolmele tiimile 3 ning ärtudele 0 punkti.

Järgmine ala - rahvastepall - tõstis esile uue suvepäevade staari "miami002" näol. Tõenäoliselt tublisti kas värav- või pesapalliga tegelenud potide võistkonna kapten pommitas sisuliselt üksinda platsilt minema kolm võistkonnatäit vastaseid ning tõi oma meeskonnale maksimumpunktid. Teine koht läks ruutudele, kolmas ristidele ning ärtud jäid taas punktidest ilma.

Rahvastepall on tegelikult üsna karm mäng!
Rahvastepall on tegelikult üsna karm mäng!

Ärtudele ei toonud lohutust ka rõngaste keerutamine, kus Mrs. Mupsik tõi potidele järjekordse võidu ruutude ja ristide ees. Seejärel jätkati "köielkõndimisega" ning "miami002" püsis ka sellel alal pikalt liidrina, kuniks lindile astus Mrs. Wilderhaas ning tõi parima etteastega lõpuks esimesed punktid ja alavõidu ärtudele. Potidele läks teine ja ruutudele kolmas koht; ristid jäid selles mängus kaotajateks.

Lindilkõnd - see on imelihtne!
Lindilkõnd - see on imelihtne!

Köielkäimisele järgnes isetegevuslik voor, kus kõik võistkonnad pidid välja mõtlema ja esitama ühel populaarsel lastelaulul põhineva pokkerilaulu. Nalja sai kõvasti ning kuna kunst on teatavasti hindamatu, siis otsustati kõikidele tiimidele anda võrdselt viis punkti.

Ruutude "Põdra maja"
Ruutude "Põdra maja"

Pärast õhtusööki toimuvatele tubastele mängudele läksid potid taaskord liidritena ning tundus, et võit tuleb ka neljandatel suvepäevadel. Aga võistlus pole teatavasti läbi enne kui jõutakse finišisse ning just eelviimane ala, tavapärane meeskondlik viktoriin, lõi kaardid sassi. 20 küsimusele vastasid kõige paremini ruutud (17 õiget vastust) ning kuna potidele kuulus alles kolmas koht (13 õiget), läksid ruutud üldkokkuvõttes ühe punktiga juhtima. 13 õiget vastust andsid ka nii ristid kui ärtud, kuid kuna ärtud esitasid oma vastused esimesena, potid teisena ja ristid viimastena, jagati vastavalt ka kohad: ärtudele läks teine, potidele kolmas ja ristidele neljas koht.

Viimane võistlusala oli äärmiselt meeleolukas pildimäng, kus võistkonnad pidid moonutatud piltide põhjal arvama ära ekraanile kuvatud tuntud Eesti ja välismaa pokkerimängijaid. Lõbu oli kõigil laialt ning punktid jagati järgnevalt: ristid, ruutud ja potid said kaks ning ärtud null punkti.

Tont või inimene?
Tont või inimene?

Suvepäevade sportmängude lõplik punktiseis:

AlaRuutudPotidRistidÄrtud
Sopsuvõistlus3210
Võrkpall3330
Rahvastepall3510
Rõngad2310
Köielkõnd1203
Lauluvõistlus5555
Viktoriin5103
Pildimäng2220
KOKKU:24231311

Võitjatiimi liikmeid premeeris Unibeti pokkerituba VIP-pakettidega Nõmme Kalju jalgpallimatšidele ning PokerStars särkide ja mütsidega. Kõikidele teistele oli ette nähtud pilet 14. septembril toimuvale Nõmme Kalju mängule ning pakk Unibeti pokkerikaarte.

Pokkeriturniiri võitis "kodzz"

Pärast sportmänge siirduti pokkerilaudadesse ning alustati õhtuse freerolliga. Päris "tikkude" peale siiski ei mängitud - auhinnafondis oli 500 eurot sularaha ning mitmesuguseid lisaauhindu sponsoritelt.

Ligikaudu kuus tundi väldanud turniiri võitis alati heatujuline "kodzz". Kuigi heads-up'i alustas ta 1:5 underdogina "Wilderhaasi" vastu, õnnestus tal kõik otsustavad jaotused võita. Kolmas koht läks viskealade virtuoos "miami002"-le ning neljas "mupsikule". Viies oli Olympic Online esindaja "JanKu", kelle väljalööjale oli ette nähtud magus 100-eurone boonus Olympic Online pokkeritoas. Kokku tuli "rahadesse" kaheksa parimat.

Turniiri esikolmik (vasakult "miami002", "kodzz" ja "wilderhaas")
Turniiri esikolmik (vasakult "miami002", "kodzz" ja "wilderhaas")

Suvepäevade pokkeriturniiri võitja sai valida kolme auhinna vahel, millest talle tundus meelepäraseim Olympic Online poolt väljapandud pokkerilaud (nende laudade peal käis ka terve õhtune turniir ning mängida oli tõesti mõnus). Teine ja kolmas koht teenisid lisaauhinnaks vastavalt Triobeti poolt väljapandud Triobet Live pileti ning PokerStars'i poolt sponsoreeritud PokerStars live pileti (mõlema väärtus 1100 krooni). Lisaks pärjati esikolmikut karikatega ning JanKu lisas igasse lauda ühe bounty kümnendal kohal istuva mängija näol, kelle "skalpeerija" teenis 59-dollarise bounty-turniiri pääsme Olympic Online pokkerituppa. Peale selle loositi suvepäevaliste vahel välja üks Triobeti boonus, Unibet poolt üks eestlaste kirjutatud pokkeriraamat ning nii Unibeti kui Olympic Online chipikohver.

Suvepäevade möll kulmineerus saunaga ning pidu oli täies hoos ka siis kui hommikune päike oli juba ammu kõrges taevas.

PokerNews Eesti tänab väga kõiki suvepäevalisi osalemise eest - üritus oli taaskord lõbus ning pakkus hulga positiivseid mälestusi kõigile. Niisamuti täname sponsoreid, kes aitasid meid korraldamisel ning jagasid suvepäevalistele lisaauhindu. Kindlasti loodame omavahel ka hiljem kohtuda ning kui mitte varem, siis järgmisel suvel kindlasti!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories