$22,500 eest eksklusiivseid freerolle Lock Poker`is!

Lock Poker

Ikka on põnev alustada suure pauguga ning täpselt seda on LockPoker Club PokerNews liikmetele tegemas. Liitudes läbi PokerNewsi linkide saad koheselt võimaluse osaleda freerollidel, mille koguväärtus on üle $20,000 ning osade turniiride jaoks pole isegi vaja teha deposiiti! Mõistagi annab see võimaluse osaleda ka tulevikus kõigil PokerNewsi eksklusiivpromodel Lock Poker pokkeritoas.

Liitu ja mängi freerollid
Deposiidi puudumine pole takistuseks, lihtsalt liitu ja mängi! Lae LockPoker alla läbi meie linkide, ava kvalifitseeruvas ajavahemikus uus arve ning oledki õigustatud osalema. Mis parim, osaleda saab kõigil kolmel, mitte ainult ühel freerollil!

21. septembrist 14. novembrini toimub kaks $750 ja üks $1,000 freeroll. Osaleda saab tasuta, kuid kõigil turniiridel on võimalus esimese pausini teha limiteerimatult $1 rebuysid.

$750 freerollid: 21. september, 17. oktoober
$1,000 freeroll: 14. november

Kõikide freerollide auhinnafond makstakse välja vastavalt Lock Pokeri standardsele väljamaksestruktuurile.

Kui palju mängijaid koguneb esimesele $750 freerollile?
Kui palju mängijaid koguneb esimesele $750 freerollile?

$2,500 freerollide seeria
Läbi PokerNewsi liitumine annab sulle võimaluse osaleda veel kaheksal (!) $2500 freerollil, mis algavad juba oktoobris. Iga freerolli jaoks on vaja registreerida läbi PokerNewsi uus arve, teha deposiit ja koguda nõutud ajavahemikus 25 punkti.

$2,500 freerollid: 5. ja 19. oktoober, 2., 16. ja 30. november; 14. ja 28. detsember; 11. jaanuar

Tõenäoliselt saab tegemist olema väga hea väärtusega freerollidega, sest Merge Poker võrgustik on küllaltki noor ning võrreldes suurte pokkeritubadega on turniiridele oodata suhteliselt vähe mängijaid.

$1,000 esimese deposiidi boonus – eksklusiivselt PokerNews`i mängijatele
Igal pool mujal pakutakse Lock Pokeriga liitujatele 100% kuni $600 esimese deposiidi boonust, kuid Club PokerNewsi kaudu saad 100% kuni $1,000 deposiitboonuse. Lihtsalt kasuta meie boonuskoodi PNEWS1000.

Põhjused mängida LockPokeris ei piirdu ainult PokerNewsi eripromodega. Kellele ei meeldiks $1000 Royal Flush boonus, Bad Beat Jackpots või luksuslik turniiriedetabel? Mainimist väärib ka Lock Pokeri üldine mängunauding - mänge leidub igale maitsele badugist 2-7 lowballini ning tarkvara pakub palju unikaalseid lahendusi, nagu ainult ühe kaardi näitamine, kahe flopi jagamine ning "jänese kaamera".

Aga hea väärtuse otsijale räägivad kõige paremini siiski lihtsad numbrid - üle $20 000 eest freerolle ja $1000 liitumisboonus. Registreeru täna, sest esimene freeroll toimub juba 21. septembril!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories