Olympic Online igakuine PokerNewsi freeroll sel pühapäeval!

Olympiconline

Olympic Online pokkerituba ja PokerNews Eesti pokkeriportaal kutsuvad pokkerimängijaid igakuisele freerollile, mis leiab Olympic Online's aset pühapäeval, 26. septembril!

Nimetatud turniir (turniirilobbys "PokerNews Eesti freeroll") algab kell 21.00 ning sellel saavad osaleda kõik need mängijad, kes on liitunud Olympic Online pokkeritoaga läbi PokerNews'i linkide. Turniiri kaks parimat saavad 500-kroonise pileti 28. septembril Park hotellis Olympicu pokkeriklubis toimuvale turniirile.

Registreerumine algab 48 tundi varem ning turniir on leitav Olympic Online lobbyst Tournaments > Freerolls kaustast.

Miks on hea olla PokerNewsi mängija? Sest liitudes erinevate pokkeritubadega läbi meie linkide, saad Sa alati osa mitmesugustest promodest ning tasuta turniiridest, mida me koos heade pokkeritubadest partneritega oma lojaalsetele klientidele korraldame. Õigus promodes osaleda on eluaegne ning pakub korralikku lisaväärtust!

Eestis litsenseeritud Olympic Online pokkeritoaga liitumisel on kõikidel mängijatel võimalik saada 200% kuni $600 deposiitboonust. Täpsema ülevaate pokkeritoast leiad siit.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories