PokerNews Eesti $1000 freeroll PokerStars uutele mängijatele!

pokerstars

PokerStars pokkerituba koostöös PokerNews Eesti portaaliga teatab $1000 freerolli toimumisest uutele PokerStars'i mängijatele!

Korraliku auhinnafondiga freerollil kutsume osalema kõiki neid uusi mängijaid, kes on liitunud maailma suurima pokkeritoaga ajavahemikus 21. september kuni 21. oktoober läbi meie portaali linkide ning kasutanud liitumisel marketingikoodi "ESTONIANPOKERNEWS". Kuna freeroll on mõeldud vaid PokerNewsi eestikeelse pokkeriportaali lugejatele, siis tähendab see kindlasti ka keskmisest väiksemat osalejate arvu.

Turniirile kvalifitseerunud mängijad saavad pileti, mis ilmub nende kontole paar päeva enne turniiri algust. Oktoobri neljandal pühapäeval kell 21.00 algava turniiri ID on 308781332.

PokerStars pokkeritoa tarkvara saad laadida alla läbi selle lingi . Kõik mängijad, kes soovivad saada lisaks suurepärase 100% kuni $600 deposiitboonuse, peavad tegema esimese deposiidi vähemalt 10 dollari ulatuses ning kasutama boonuskoodi "STARS600". See tagab Sulle eluaegse õiguse osaleda kõikides PokerNewsi promodes, mis on mõeldud eksklusiivselt vaid meie mängijatele. Juba 10. oktoobril kutsume kõiki mängijaid, kes on septembris teeninud vähemalt 75 VPP-d meie igakuisele $10 000 auhinnafondiga Sunday Millions freerollile!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories