PokerStars jagab eestlastele nädalaga üle 100 000 krooni

Pokerstars

PokerStars on saanud Eestis kauaoodatud kaughasartmängu korraldusloa ja jagab sel puhul Eesti mängijatele nädalaga üle 100 000 krooni eest lisaauhindu.

Kuni 2. oktoobrini toimuvad PokerStarsis igapäevaselt ainult Eesti mängijatele avatud võimsate lisaauhindadega turniirid. Oma paremust saavad mängijad tõestada iga päev kell 20.00 algaval freerollil ja 5.50-dollarilise sissemaksuga turniiril, kus mõlema auhinnafond on 1000 dollarit.

Esimesed lisaauhindadega turniirid peeti juba eile. Freerollist võttis osa 689 Eesti mängijat ning 1000-dollarilise auhinnafondi jagasid omavahel 72 edukamat, kellest "Ropa90" Tallinnast teenis 189 dollarit. 5,5-dollarilisele eriturniirile tuli kokku 95 mängijat ning auhinnaraha jagus 12 parimale, kusjuures turniiri võitnud "velts_v" Kohtla-Järvelt teenis 275 dollarit.

PokerStarsi Eesti avafestivali turniirid leiad PokerStarsi mängukeskkonna lobbyst, valikust ‘Turniir’ /‘Piirkondlik’.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories