WSOPE 2010: pot-limit omaha võru võitis Jeff Lisandro

Jeff Lisandro

Jeffrey Lisandro on pokkerimaastikul figureerinud juba mitukümmend aastat. Paljud mäletavad teda värvika maksmata ante olukorra järgi Prahlad Friedmani vastu WSOP põhiturniiri TV-lauas aastal 2006. Pangast puudus üks ante ning Prahlad väitis, et ante jättis maksmata Lisandro. Jeff polnud nõus, kuid Friedman jätkas nõelamist stiilis "I`ve been playing poker long enough to know these things" ja "I don`t trust you , sir!". Kui piisavalt kaua halge pliidi alla panna, läheb lõpuks jääkülmgi vesi keema ning nõnda juhtus ka Jeff "Iceman" Lisandroga, kes plahvatas ning lubas Friedmanil pea otsast hammustada. Õnneks turniirijuhtide tiim suutis pinged maha jahutada ja olukord lahenes ilma verevalamiseta. Videokordus näitas, et ante jättis maksmata Dustin Holmes.

WSOP kuldsete käevõrude võitmisega tegi Lisandro algust 2007. aasta suvel, kui suutis $2000 sissemaksuga studi turniiril alistada kõik 212 vastast. Tõeliselt rasvaste tähtedega kirjutati Lisandro pokkeriajaloo raamatusse 2009. aasta WSOP-l, kus ta võitis ei rohkem ega vähem kui kolm võru, kõik studimängudest (razz, stud ja stud hi-lo). Pokkeri MM-il oli sarnase hat-trickiga senini hakkama saanud ainult Phil Ivey, aastal 2002. Lisaks kolmele esikohale suutis Jeff tulla kolmel turniiril veel rahalisele kohale ning võttis sellega teenitult WSOP 2009 aasta mängija tiitli.

WSOPE £5000 pot-limit omaha tiitli peale mängust ei puudunud draama. Heads-upis läks lühema stäkiga Lisandro all-in K-K-x-x ning sai calli Joe Serock`i A-A-x-x käest. Lauda tuli kuningas, Jeff sai edu sisse ning ei andnud seda enam kordagi käest.

WSOP Europe 2010 £5000 pot-limit omaha tulemused:

Koht Mängija Auhind 
1 Jeffrey Lisandro £159 000 
2 Joseph Serock £98 262 
3 Willie Tann £71 184 
4 Jeff Madsen £52 542 
5 John Racener £39 486 
6 Karl Mahrenholz£30 192  
7 Felipe Ramos £23 478 
8 Jeff Kimber £18 564 
9 Chris Bjorin £14 916 

Tasub tähele panna, et Willie Tann`i ja Chris Bjorin`i jaoks oli tegemist juba teise finaallauaga tänavusel WSOPE-l.

WSOP Europe turniiridel saab kõige kädevamalt silma peal hoida PokerNewsi pealehe live-sektsiooni vahendusel.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories