Eesti kroonid kaovad Moneybookersist 3. jaanuaril

moneybookers

Täna andis Eesti mängijate seas ülipopulaarne virtuaalne arvelduskeskkond Moneybookers teada, et tänu euro kasutuselevõtule konventeeritakse kõik EEK kontod ümber eurodeks 3. jaanuaril 2011.

Harjutamaks kasutajaid Euroopa ühisraha euroga, lõpetab Moneybookers oma keskkonna sisesed EEK-põhised maksed (Send Money) nagu näiteks ülekanded ühe kasutaja kontolt teisele, alates 10. novembrist 2010. Kõikide nende kasutajate, kelle arveldusvaluutaks on määratud Eesti kroon, arved teisaldatakse 3. jaanuaril 2011 automaatselt üle euro-põhisteks. Midagi ei muutu nendel mängijatel, kelle arveldusühikuks on juba määratud mõni teine valuuta (näiteks dollar) sõltumata nende elukohast.

Kohe pärast EUR konto aktiveerimist konventeeritakse kõik varasemad EEK kontol olnud vahendid automaatselt eurodesse ametliku kursi 1 EUR = 15.6466 EEK alusel. Teisi konto detaile ning tingimusi ei muudeta.

Logides seejärel sisse oma Moneybookers kontole, näed Sa oma kontoseisu eurodes ning esimene tehingute ajaloos leiduv kanne näitab Eesti kroonide konventeerimist eurodeks. Varasemaid tehinguid, mis on sooritatud kroonides, näes Sa läbi tehingute ajaloo (Transaction History) leheküljel, kust saad valida sobiliku konto. Kõik hilisemad eurodes tehtud tehingud on nähtaval Sinu EUR konto tehingute ajaloos.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories