Eesti pokkeriraamatu tiraažist kaks kolmandikku müüdud!

Pokker: Eesti proffidelt eesti mängijatele

15. juunil ilmunud Eesti autorite poolt kirjutatud pokkeriraamatu "Pokker: Eesti proffidelt Eesti mängijatele" 2000-numbrilisest tiraažist on kaks kolmandikku juba müüdud, teatab raamatu väljandja Eesti Ekspressi Kirjastus.

"Müük püsib stabiilsena", kinnitab kirjastuse projektijuht Ivar Laks. Praegused müüginumbrid viitavad võimalusele, et kogutiraaž (2000 eksemplari) müüakse välja veel selle aastanumbri sees. Elava huvi teose vastu on tinginud sportliku pokkeri populaarsuse pidev tõus, Eesti pokkeriringkondades tunnustatud autorid ning asjaolu, et raamat on valminud täielikult meie mängijate omaloominguna.

Esimestel nädalatel oli pokkeriraamat pidevalt Rahva Raamatu raamatupoe müügiedetebelite esikümnes ning püsib tänase päevani esimesel kohal kategoorias "Sport ja harrastused", edestades nii suusatamisest, malest kui bridžist kirjutatud populaarseid teoseid.

”Pokker: eesti proffidelt eesti mängijatele" autoriteks on 11 tunnustatud mängijat ja oma ala spetsialisti: Andres Burget, Hannes Namsing, Imre Leibold, Kaur Mägi, Lennart Vahemets, Marek Kolk, Priit Türner, Rainer Roomet, Runnar Linderpuu, Sven Reimaa ja Sander Laprik. Enam kui 350-leheküljeline teos ei õpeta ainuüksi pokkerit paremini mängima, vaid olema edukas kõiges, mis pokkerit puudutab, ning annab võimaluse heita pilk eduka Eesti pokkerimägija mõttemaailma. Lisaks tähtsamate mängude õpetamisele jagab ta üldisi tarkusi interneti- pokkeri ja live pokkeri (sh. kodumängud) osas, kirjutab maailma ja Eesti pokkeri ajaloost ning avaldab üheksa tuntud mängija lühikesed biograafiad. Raamatu valmimisele aitasid kaasa eestlaste seas populaarsed pokkeritoad Unibet, Triobet ning Olympic Online.

Raamatut saab osta suurematest raamatupoodidest ning Rahva Raamatu ja PokerShop'i veebikaubamajadest.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories