888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Eesti pokkeriraamatu tiraažist kaks kolmandikku müüdud!

Pokker: Eesti proffidelt eesti mängijatele

15. juunil ilmunud Eesti autorite poolt kirjutatud pokkeriraamatu "Pokker: Eesti proffidelt Eesti mängijatele" 2000-numbrilisest tiraažist on kaks kolmandikku juba müüdud, teatab raamatu väljandja Eesti Ekspressi Kirjastus.

"Müük püsib stabiilsena", kinnitab kirjastuse projektijuht Ivar Laks. Praegused müüginumbrid viitavad võimalusele, et kogutiraaž (2000 eksemplari) müüakse välja veel selle aastanumbri sees. Elava huvi teose vastu on tinginud sportliku pokkeri populaarsuse pidev tõus, Eesti pokkeriringkondades tunnustatud autorid ning asjaolu, et raamat on valminud täielikult meie mängijate omaloominguna.

Esimestel nädalatel oli pokkeriraamat pidevalt Rahva Raamatu raamatupoe müügiedetebelite esikümnes ning püsib tänase päevani esimesel kohal kategoorias "Sport ja harrastused", edestades nii suusatamisest, malest kui bridžist kirjutatud populaarseid teoseid.

”Pokker: eesti proffidelt eesti mängijatele" autoriteks on 11 tunnustatud mängijat ja oma ala spetsialisti: Andres Burget, Hannes Namsing, Imre Leibold, Kaur Mägi, Lennart Vahemets, Marek Kolk, Priit Türner, Rainer Roomet, Runnar Linderpuu, Sven Reimaa ja Sander Laprik. Enam kui 350-leheküljeline teos ei õpeta ainuüksi pokkerit paremini mängima, vaid olema edukas kõiges, mis pokkerit puudutab, ning annab võimaluse heita pilk eduka Eesti pokkerimägija mõttemaailma. Lisaks tähtsamate mängude õpetamisele jagab ta üldisi tarkusi interneti- pokkeri ja live pokkeri (sh. kodumängud) osas, kirjutab maailma ja Eesti pokkeri ajaloost ning avaldab üheksa tuntud mängija lühikesed biograafiad. Raamatu valmimisele aitasid kaasa eestlaste seas populaarsed pokkeritoad Unibet, Triobet ning Olympic Online.

Raamatut saab osta suurematest raamatupoodidest ning Rahva Raamatu ja PokerShop'i veebikaubamajadest.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories