888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Nädal Partys: Gladiator, Tony G vahetab kaarte ja muud

Tony G Vlad

Seekordses Party nädalas: Võida endale pakett LA Poker Classic turniirile läbi Gladiator-kampaania, Tony G vahetab kaarte ning Andrew Robl õpetab Bad Beat'idest üle saama.

Mõnikord võib juhuda, et Sulle jagatakse kehv käsi. Vaheta see siis kellegagi ära!
Mõnikord räägitakse Sulle "uskumatutest kätest", mis tegelikult järele mõeldes tunduvad siiski küllalt "usutavad". Kuid seda võime küll garanteerida, et midagi sellist pole sa telekast varem näinud: Tony G ja David ‘Viffer’ Peat nimelt ostustasid, et neile jagatud kaardid on sedavõrd halvad, et nad on nõus oma käed ära vahetama. Ühele neist osutus see väga tasuvaks vahetuseks. Kellele, seda vaata allpool toodud videost.

Kellelt pole võetud võimalust, seda blogi näha, see saab sellest kaardivahtusest ning muudest asjadest lähemalt lugeda Tony G blogist, kus ta muuhulgas paljastab ka selle, et Vlad the Impaler (krahv Dracula prototüüp) võib olla tema kauge sugulane.

Videolõik kaardivahetusest:

Gladiator on tagasi!
Kogu novembri jooksul on taas võimalik osa võtta Gladiatori kampaaniast. Kogu viis päeva järjest iga päev 10 punkti ja pääsed lisaks ka $5,000 freerollile. Mida enam päevi punkte korjad, seda suuremaks kasvab auhind. $5,000 raha läheb nagunii jagamisele ja kui sellel turniiril õnnestub rahadesse jõuda, siis saad pileti ka $25,000 freerollile!

Eriti pühendunud mängijad saavad muidugi veel vingema kingituse. Nimelt, kui suudad 30 päeva jooksul teenida iga päev 1500 punkti , siis teenid pileti WPT LA Poker Classic turniirile ning selle auhinna väätus on $10,000.[/B]

Nädal Partys: Gladiator, Tony G vahetab kaarte ja muud 101

Kuidas saada üle Bad Beat'ist räägib Andrew Robl
Tatjana Pasalic on rääkinud samal teemal ka teiste elukutseliste mängijatega, täna õpetab teid Andrew Robl

Ära unusta, et $2,500 deposiitorite freerolli kvalifitseerumisaeg on lõppemas! ja et $3000 Cash Runner edetabel kestab kuni 9. novembrini

VEEL LUGUSID

Seotud mängijad

Mida Sa arvad?