Osale Pokernews Triobet Cup 2010 kardivõistlusel!

kart

Pole kahtlust, et mängijaid vajavad pingelise töö kõrval pokkerilaudades ka pisut meelelahutust ning eeskätt just seetõttu kutsuvad PokerNews Eesti ja Triobeti pokkerituba pokkerimängijaid omavahel kardirajal võistlema!

Meeleolukas jõukatsumine algab Triobeti nimelises kardikeskuses laupäeval 30. oktoobril kell 14:00. Korraga pääseb rajale kuni 8 kardisõitjat ning toimuvad poolfinaalid, mille alusel selgitatakse kaheksa finalisti. Täpne poolfinaalide ja nendest edasipääsejate arv selgub siis, kui on täpselt teada lõplik osavõtjate arv. Osalemisest palume anda teada meie foorumi vastavasisulises teemas hiljemalt 21.oktoobriks.

Poodiumikohtadele jõudvad kardiässad teenivad lisaks aule ja uhkusele ka medalid ning esikohta premeeritakse karikaga. Lisaauhinnad on pandud välja nii Triobeti kui Pokernewsi poolt. Meeneid jagatakse ka poolfinaalide võitjatele kui ürituse jooksul kõige kiirema ringiaja saavutanule.

Kardivõistlusel osalemise kulud kannab iga osavõtja ise ning need on suurusjärgus 400-500 krooni. Tasub arvestada, et Triobet garanteerib osalejatele ka mõnusa 30% soodustuse! Osalustasu tuleb maksta "herlio" kätte võistluse toimumise päeval alates kella poole kahest, kui algab osalejate kogunemine.

Tule ja osale ning just Sina võid olla esimene Pokernews Triobet Cup võitja!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories