Pärnu netipokkerimängija võitis 16 000 dollarit

turniriraport

Pärnu noormees Jaanus Matveus tuli möödunud pühapäeval Olympic-Online pokkeritoas iPokeri võrgustiku nädalaturniiril kolmandaks ja teenis sellega 16 000 dollarit auhinnaraha.

Maailma suurima pokkerivõrgustiku iPoker iganädalasest 200 000-dollarise garanteeritud auhinnafondiga turniirist võttis sel korral osa 663 mängijat ning esikoha auhinnarahaks oli 46 000 dollarit. Turniiril osalemine maksis 320 dollarit.

“Kui konkurentsi oli jäänud vaid neli mängijat, pidasin oma positsiooni heaks, et võtta turniiril vähemalt teine koht,” selgitas turniiri järel Matveus, kes Olympic-Online pokkeritoas mängib nime all j22nus. Olulistel momentidel aga kaardijooks noort Pärnu mängijat ei soosinud ja lõpptulemusena sai ta kirja kolmanda koha.

Kolmas koht tõi kenakese auhinnaraha
Kolmas koht tõi kenakese auhinnaraha

Jaanus Matveuse jaoks on käesolev aasta netipokkeris olnud edukas - augustis võitis ta mitme tuhande mängija konkurentsis Delfi poolt korraldatud tasuta turniirisarja, mille peavõiduks oli pääse Tallinnas toimunud EPT põhiturniirile.

iPokeri võrgustiku nädalaturniir on Olympic-Online.com pokkeritoas saadaval igal pühapäeval ning turniiril on 200 000-dollariline garanteeritud auhinnafond.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories