PCA 2011 auhinnafond lööb rekordeid

Caribbean Adventure

Suurim Euroopa Pokkeriturnee (EPT) osavõistlus, jaanuaris Bahamal toimuv PokerStars Caribbean Adventure (PCA) koosneb tänavu koguni 50 eri turniirist, mille auhinnafond on kokku lausa 300 miljonit krooni.

Suurima väljaspool Las Vegast toimuva pokkeriturniiri PCA võistluskava sisaldab enam kui 50 turniiri eri mängutüüpides ja erinevate osalustasudega, millest kõige kallimale pääseb 1,2 miljoni krooni eest, tähelepanu keskpunktis olevale põhiturniirile enam kui 120 000 krooni eest, kuid on ka taskukohasemaid paari tuhande kroonise osalustasuga turniire.

Ülimenukale PCA-le on võimalik jõuda ka läbi just PokerStarsis alanud satelliitturniiride, mille osalustasud algavad 5 FPP püsimängija punktist või 90-st kroonist. Satelliitidel jagatavad täispaketid hõlmavad PCA põhiturniiri 125 000 kroonist sisseostu, majutust kahele üheksaks ööpäevaks luksuslikus Atlantis Resort hotellis Bahamal ning tuhat dollarit taskuraha.

Viimase PokerStars Caribbean Adventure võistlussarja auhinnafond oli 290 miljonit krooni. Põhiturniiril osales 1529 mängijat ja selle võitis 19-aastane Harrison Gimbel, kes teenis esikoha eest 26 miljonit krooni auhinnaraha.

Kokku on 2004. aastast toimuval PokerStars Caribbean Adventure’il jagatud üle 600 miljoni krooni eest auhinnarahasid. Põhiturniiri on aegade jooksul võitnud Team PokerStars Pro liige Bertrand “Elky” Grospellier, Harrison Gimbel, Poorya Nazari, Ryan Daut, Steve Paul-Ambrose, John Gale ja Gus Hansen.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories