PokerNews Eestil täitus neljas tegevusaasta

Pokernews eesti

Täna neli aastat tagasi alustas tegevust Eesti juhtiv pokkeriuudiste tootja PokerNews Eesti. Selle aja jooksul on meie portaalis ilmunud üle 1600 artikli ning PokerNewsi eripromode läbi on jagatud eestlastele miljonite kroonide väärtuses lisaauhindu!

Need neli aastat on Eesti pokkerielus olnud äärmiselt huvitav aeg. 2006. aastal oli mängijaid vähe, Eestis tegutses ainult üks korralik pokkeriportaal (pokerclub.ee) ning üldise arvamuse kohaselt oli pokkeri näol tegemist mingi kahtlase hasartmänguga. Kui veel 2008. aasta aprillis võisime visata nalja WPT toimumise üle Tallinnas, siis 2010. aastal toimuski Tallinnas mitte vähem mainekas EPT, avalik meedia kubises artiklitest, mis käsitlesid pokkerit kui mõttesporti ning kümnetes kordades suurenenud aktiivsete pokkerimängijate ringi kuulusid juba mitmed tuntud sportlased, kultuuri- ning meediainimesed ja poliitikud. Pokkeriturniiridest toimuvad ülekanded, Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni asutamine, valik tugevaid omakeelseid pokkeriportaale ja klubide kodulehti - kõigest sellest ei julgenud keegi 2006. aastal tõenäoliselt isegi unistada.

PokerNews Eesti pokkeriportaali käivitamine langes kokku selle eestvedajate ringi kuulunud Marek Kolgi suurvõiduga UK Openil, kus ta teenis esikoha eest kolm miljonit krooni auhinnaraha ning seda uudist kajastas laialdaselt ka avalik meedia. Eestikeelse pokkerilehe käivitamine võimaldas tuua meie mängijani maailma mõjukaima pokkeriportaali eripakkumised juhtivates pokkeritubades erinevate freerollide, pokkeriliigade ning eriturniriide näol, mis on olnud läbi aegade eestlaste seas vägagi populaarsed. Seda põhjendatult - võidetud on umbes 15 paketti suurturniiridele (WSOP, Aussie Millions, EPT, PokerNews Cup), miljonites kroonides auhinnaraha ning see kõik on sponsorite poolt jagatud lisahüve, mis ei põhine mängijate poolt tehtud sisseostudel. Võimalus jõuda eimillegiga riskides suurturniirile ning istuda seal näiteks Phil Ivey enda kõrval, on tiivustanud paljusid Eesti mängijaid ning meie pokkerisõprade hea mängutase on toonud ka arvestatavaid tulemusi.

PokerNews on läbi aegade vastandunud rakeback-vahendajatele ning pakkunud selle asemel meie linkide kaudu liitunud mängijatele tavapärasest suuremaid liitumisboonuseid ning õigust mängida erilistel freerollidel, mis on tihtipeale andnud mängijatele kaugelt üle 100%-lise kaudse rakebacki. On tulnud ette lausa selliseid superpakkumisi, kus mõne dollari reigiks maksmine on andnud enam kui sajadollarise pileti mõnele satelliidile või tavalisele cash-freerollile. Et viimaste aastate jooksul on läbi vahendajate makstava rakeback'i osatähtsus järjest vähenemas (enamik suurematest pokkeritubadest eelistab seda mängijatele otse maksta), on PokerNewsist 2010. aasta lõpuks saanud ka maailma üks suurimaid affiliate-lehti nii käibe kui mängijate arvult ning iseäranis populaarne ollakse hobimängijate seas.

Järgmisesse tegevusaastasse läheme me optimistlikult, oodates nii pokkeri maine paranemist Eestis ja piirvanuse langetamist, suurepäraseid promosid; freerolle ja eripakkumisi meie mängijatele ning loodame, et suudame rahuldada meie portaali lugejate soove nii pokkeriuudiste, turniiriülevaadete, live-ülekannete kui strateegiartiklite osas. Me ootame hea meelega kõikide oma lugejate ettepanekuid artiklite valiku osas ning kutsume aktiivsemaid ning hea väljendusoskusega inimesi meid nende loomisel abistama. Iga sellel leheküljel viibiv rahulolev külastaja on meile suurimaks tänuks tehtud töö eest!

PokerNews koos kõikide oma aladomeenidega kuulub Austraalia kapitalil põhinevale ja Ühendkuningriigis Mani saarel tegutsevale meediaettevõttele iBusMedia Ltd., mille suuromanikuks on tuntud pokkerihai ning pokkerimaailma üks mõjuvõimsamaid ettevõtjaid Antanas "Tony G" Guoga.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories