888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

William Thorson vahetas PokerStarsi Svenska Speli vastu

  • Fredrik Rosengren/PokerNews EestiFredrik Rosengren/PokerNews Eesti
William Thorson

Kõigepealt lahkus tuntud Rootsi pokkerimängija William Thorson PokerStarsist ning tekitas sellega üsna suurt furoori. Samal ajal sai Thorsonil kõigest kõrini ning tema enda sõnul olid tal pokkerikarjääri jaoks teised plaanid ja ta tahtis keskenduda muule. Sellest said paljud ka aru, kuna otsus tuli pärast väga edukat aastat turniiridel ümber maailma.

Ent hilisem teade, et William Thorson valis kõikide ettevõtete seast koostöö Svenska Speliga, mõjus šokina tervele Rootsi pokkerikogukonnale. Uudisele järgnes tohutult reaktsioone, mis valdavalt olid siiski positiivsed. Oma blogis kirjutas Thorson, et ta sai oma sõpradelt ja tuttavatelt tõeliselt palju tervitusi ja õnnesoove.

Oma blogis kirjutab ta, et üks peamisi põhjusi, miks ta valis koostöö Svenska Speliga, on aidata kaasa Rootsi pokkeri arendamisele ja muuta mäng lõbusamaks. Selle kõrval tahab ta ka aidata parandada Rootsi meistrivõistluste mainet, sest nii Rootsi pokkerimängijate arusaamine meistrivõistlustest kui ka Svenska Speli versioon sellest olevat allpool igasugust arvestust. Thorson kirjutab oma blogis, et Rootsi meistrivõistlused (mida on peetud ka Eestis) on praegu pigem nali ja meelelahutus. Ka enamus Rootsi pokkerieliidist arvab sama. Viimastel rahvuslikel meistrivõistlustel osales näiteks Rootsi sajast parimast pokkerimängijast vahest kakskümmend ning neistki enamus vaid seepärast, et niisugune oli nende sponsori soov. Thorsoni jaoks pole meistrivõistlused aga ei midagi enamat kui tühipaljas paroodia, kus nimetust "Rootsi Meistrivõistlused" ainult kuritarvitatakse.

Ta lõpetab sõnadega:"Minu meelest suudab ainult Svenska Spel muuta Rootsi Meistrivõistluste nime all praegu toimuvad turniirid tõelisteks pokkeri meistrivõistlusteks! Ma arvan seda praegu ja arvasin ka PokerStarsi ajal."

William Thorson on Eesti pokkerimängijate seas hästi tuntud, sest käesoleva aasta juunikuus võitis mees Tallinnas toimunud PokerStars Baltic Festivali põhiturniiri .

Mida Sa arvad?