64% PokerNewsi lugejatest eelistab "legaalseid" pokkeritubasid?

Pokernews portaal

Viimaste nädalate vältel viis PokerNews Eesti oma lehel läbi küsitluse, kus palus valida "pokkerituba, kus ta põhiliselt mängib". 230 unikaalsest vastajast eelistas 64% mängida litsenseeritud tubades, kellest omakorda ligi kaks kolmandikku PokerStarsis.

Küsitluses sai iga PokerNewsi lehe külastaja või sisseloginud foorumi liige anda vaid ühe hääle. Raske on öelda, kuivõrd iseloomustab see küsitlus tegelikkuses Eesti mängijate harjumusi, kuna valim oli liialt väike ning kõik Eesti pokkerimängijad ei pruugi ka regulaarselt külastada PokerNewsi lehekülge. Siiski võime eeldada, et mingi pildi ta meie mängijatest annab.

"Legaalsed ja illegaalsed" pokkeritoad
64% vastanutest mängib põhiliselt litsenseeritud pokkeritoas
36% vastanutest mängib põhiliselt litsenseerimata pokkeritoas

Populaarseim litsenseeritud pokkerituba
63% vastanutest eelistab PokerStarsi
22% vastanutest eelistab Triobeti pokkerituba
15% vastanutest eelistab Olympic Online pokkerituba

Populaarseim litsenseerimata pokkerituba
53% vastanutest eelistab Full Tilt pokkerituba
25% vastanutest eelistab Unibeti pokkerituba
22% vastanutest mängib põhiliselt mujal

Kui analüüsida selle küsitluse põhjal üldist turu jagunemist, siis tuleb tõdeda, et suuresti osutub maksvaks pokkeritoa suurus. 40% kõikidest mängijatest eelistab PokerStars'i ning 19% Full Tilti. Aastaid Baltikumi turgu valitsenud Triobet on kolmas (14%), täielikult Eesti kapitalil põhinev ja "värskeim tulija" Olympic Online neljas (10%) ning Unibet viies (9%). See iseloomustab eelkõige regulaarseid mänguharjumusi. Kui võtta arvesse loodud kasutajakontode hulka, siis on PokerStars ja Triobet teadupärast teistest tegijatest peajagu üle.

P.S. Küsitluse olime sunnitud sulgema täna hommikul põhjusel, et viimasel ööl anti vaid mõne tunni jooksul 71 häält ühe pokkeritoa poolt (tavaliselt hääletas igal päeval kümmekond vastajat) ning meil on alust arvata, et tegemist oli kellegi sihiliku sooviga hääletustulemusi kunstlikult muuta.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories