Nädal Partys: Tony G Sinu netilaudades ja muudki

Tony G

Nädal Partys räägib seekord uuest vidinast, et saaksid oma netilaudu tuunida, näitab PartyPoker World Open reklaamklippi ja kirjutab muustki.

Tony Guoga Sinu PartyPokeri netilauas
PartyPokeri mängutuba muudkui täiustub ning seekord räägime uuest võimalusest oma mängulaua meelelahutuslikku poolt lihvida. PartyPokeri blogis saab õppida, kuidas muuta PartyPokeri seadistusi, et lauda ilmuks Tony G kujutis.

PokerNewsi Reload eriboonus
Kõikidele neile, kes on liitunud PartyPoker pokkeritoaga läbi PokerNewsi pakume unikaalset $50 RELOAD-boonust. Deponeeri vähemalt $25 ning kasuta boonuskoodi "PNEWS50" saamaks 100% kuni $50 deposiitboonust. Ei ole paremat PartyPoker reload-boonust!

Tavalised PartyPoker deposiitboonused pakuvad võimalust vahetada 10 PartyPoker punkti ühe boonusdollari vastu. Kuid meie pakkumine on üle kolme korra parem - teeni vaid 3 PartyPoker punkti iga boonusdollari vabastamiseks!

PartyPokeri World Open VI
World Open VI on jõudnud teleekraanile ning jookseb Suurbritannia 5. kanalil. TV pokkerit mängivad seal 48 maailma silmapaistvat pokkerimängijat, kelle hulgas näiteks Tom Dwan, Phil Laak, Jake Cody. Siin saad end õrritada reklaamklipiga:

9 suurimat bluffi PartyPoker Premier Liigas
PartyPokeri blogi on teinud kokkuvõtte hooaja parimatest blufidest. Phil Laak viskab David Benyamine'i vastu maha kolmiku, Tony G sõidab üle Phil Hellmuthist ja seitse muud näidet. Kes saab, see vaadaku: PartyPoker Blog.

The 2010 Premier League Line Up, bluffable apparently
The 2010 Premier League Line Up, bluffable apparently

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories