Täna algavad Baltimaade meistrivõistlused netipokkeris

pokerstars.ee

Täna algavad PokerStarsi pokkerikeskkonnas järgmise nädala lõpuni vältavad Baltimaade netipokkeri meistrivõistlused, mille auhinnafondiks on garanteeritud kokku ligi pool miljonit krooni.

Esimest korda PokerStarsis peetavad Baltikumi online-pokkeri meistrivõistlused (BCOOP) on osa tänavu käivitunud PokerStarsi piirkondlikest meistrivõistlustest, mis toimuvad kokku 13 eri regioonis. Baltikumi parimad netipokkerimängijad selgitatakse 11 turniiri käigus Hold’em, Omaha, Omaha Hi/Lo ning 5 Card Draw mängutüüpides.

PokerStarsis toimuvate tiitlivõisltuste osalustasud algavad 125 kroonist, kulmineerudes 14. novembril peetava 2400-kroonise põhiturniiriga, mille garanteeritud auhinnafond on üle 110 000 krooni. Tänase avaturniiri buyin on 12 dollarit ning mängitakse rebuydega 6-max NLH-d. Kell 20.00 algava turniiri ID on 2010112001.

Enam kui 40 miljoni kasutajaga maailma suurim pokkerisait PokerStars toob regulaarselt mängijateni maailma suuremaid online- ja live-pokkeriturniire, nagu näiteks netipokkeri MMi, netipokkeri kevadised meistrivõistlused (SCOOP) ja maailma suurima pokkeriturnee EPT.

Turniirikava ja lisainfot Baltimaade netipokkeri meistrivõistluste kohta leiab Baltic SCOOP veebilehelt .

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories