"Isildur1" alustas mängimist PokerStarsis võidukalt

Isildur1

Team PokerStars Pro uus liige ning üliagressiivne high-stakes cashimängija "Isildur1" alustas mängimist oma uues kodutoas edukalt. Esimese 14-tunnise sessiooniga teenis ta 287,500 dollarit!

Noor rahalaudade fenomen mängis korraga kuni kuues Pot Limit Omaha lauas (peamiselt limiitidel $25/$50) kokku 75 vastasega. Sessioon algas kolmapäeva õhtul kell 21.30 (Eesti aja järgi) ning kestis neljapäeva keskpäevani. Kokku mängiti 6163 jaotust ning "Isildur1" valitses mängu täielikult. Sessiooni kümmet suurimat panka saate vaadata PokerStarsi blogist.

"Isildur1" käekäiku jälgis suur hulk pokkerifänne, kuna ta pole väga kaua avalikult mänginud. Võites kokku 2,1 miljoni dollari eest pankasid, oli tema puhaskasum suurepärane $287,500.10.

Uue kampaaniana kavatseb "Isildur1" mängida PokerStars SuperStar Showdown käigus igal nädalal ühe vastasega 2,500 kätt kestva sessiooni neljas lauas. Esimene duell algab 20. detsembril kell 01.00 Eesti aja järgi. Kui soovid actionit jälgida, siis tõmba enda arvutisse PokerStars ja reili mõnuga!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories