Osale $500 freerollil Eesti pokkeriblogijatele 20. detsembril!

Pokernews

Pokernews Eesti pokkeriportaal ja Olympic Online pokkerituba korraldavad 20. detsembril Eesti mängijatele $500 freerolli, millel kutsume osalema kõiki blogijaid.

Jah, me jätkame iga-aastast traditsiooni ning jagame tõepoolest laiali $500 puhast raha. See on kena võimalus kas panna alus oma bankrollile või täiendada tublisti oma rahalisi varusid. Et pääseda jõulueelsele rahajagamisele, tuleb vaid olla minimaalselt aktiivne blogija. Nõudmised on väga leebed ning blogi ei pea olema isegi mitte pokkeriteemaline.

Kvalifitseeruvad kõik blogid, mis vastavalt järgmistele nõudmistele:
- Paiknevad eraldi võrgulehel, blogimiskeskkonnas või My.Pokernews.com keskkonnas,
- Blogi vanus vähemalt kolm kuud,*
- Vähemalt kolm sissekannet,*
- Viimane sissekanne mitte vanem kui kolm kuud.*
*Seisuga 01.12.2010

Kui Teie blogi vastab nõudmistele, siis tuleks kas paigaldada oma lingikataloogi Pokernews Eesti link - https://ee.pokernews.com (www.pokernews.ee) või postitada sõnum, kuhu märkige et soovite osaleda PokerNews Eesti $500 freerollil ning selle artikli aktiivse lingi. Näiteks:

Soovin osaleda PokerNews Eesti $500 freerollil eesti blogijatele 20. detsembril, täpsemalt: https://ee.pokernews.com/uudised/2010/11/osale-500-freerollil-eesti-pokkeriblogijatele-20-detsembril-3606.htm

Seejärel saatke e-mail aadressile estonia@pokernews.com (kõlbab vaid see aadress!) kuhu märkige oma blogi aadress ning oma mängijanimi Olympic Online pokkeritoas enne 15. detsembrit kell 23.59. Kellel Olympic Online pokkeritoas veel arvet ei ole, saavad selle luua sellele lingile klikates. Kui teie blogi vastab nõuetele, siis edastatakse vastav info 16. detsembril Olympic Online pokkeritoale, kes registreerib Teid turniirile enne turniiri algust.

Edasi tuleb vaid lüüa kaasa freerollile ja kindlustada endale eduka mängu korral mõnus rahaline auhind!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories