PokerStars sõlmis profilepingu pokkeriikooniga Isildur1

Isildur1

Netipokkeri sensatsioon "Isildur1" liitus maailma suurima pokkerisaidiga, saades värskeimaks Team PokerStars Pro liikmeks. Mõistatuslik mängija, kes pole veel avalikult oma tegelikku identiteeti paljastanud lendas pokkerikuulsuste hulka 2009. aastal, kui ta astus võidukalt vastu mitmetele maailma suurimatele pokkerinimedele. PokerStarsi profimeeskonna liikmena avaldatakse Isildur1 identiteet juba lähitulevikus. Eeldatavasti on siiski tegemist rootslase Victor Blomiga (pildil).

Küsimuse peale, mida see leping tema jaoks tähendab, vastas Isildur1: “Ma otsustasin PokerStarsiga liitumise kasuks, kuna tegemist on suurima pokkerisaidiga ja see on minu jaoks põnev väljakutse. Olla samas tiimis selliste mängijatega nagu Daniel Negreanu, Dario Minieri ja Johnny Lodden, on kõva sõna,” ütles ta.

“Nüüdsest on minu eesmärkideks live-mängu arendamine mitmete eesolevate turniiride tarvis, jätkuv keskendumine heads-up no-limit Hold’em mängutüübile kuid ka pot-limit Omaha mängu õppimine,” lisas värske Team PokerStars Pro.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories