Aleksandr Kuperman domineeris Triobet Live turniiril

Kuperman

Reedel, 7. jaanuaril toimunud TrioBet Live 70 eurose sissemaksega deepstack pokkeriturniiril osales 99 mängijat kuuest riigist, kelle hulgas palju Eesti tipptegijaid.

Turniiri algfaasis läks teistest pikalt ette Eesti pokkeri "isaks" kutsutud Andes Burget, kelle turniirilt välja löömise eest oli välja pandud ka pearaha. Sellest hoolimata suutis ta ise välja mängida 11 osalejat ning hoida liidripositsiooni kuni finaallauani, mil temast rebis ette Pokernewsi Turniiripokkeri Klubi liige ning 2010. aastal suurepäraseid tulemusi näidanud tartlane Aleksandr Kuperman (pildil). Burget ja Kuperman olid ka finaallaua liidrid.

Ükski finalistidest ei olnud nõrkade killast, tänu millele kestis võitlus ligi poolteist tundi enne, kui mängu jäi alles neli tugevaimat: Kuperman, Burget, Dmitri G. ja samuti staažikas PokerNewsi foorumi- ning klubiliige Tarmo Mõttus. Murdepunkt tuli veidi enne kella viit hommikul, kui Kuperman läks all-in, temale järgnesid Tarmo Mõttus ning Burget. Viimane, olles kõik mängu pannud, leidis buttonil olles ässade paari. Aleksandr Kupermanil oli sellele vastu näidata A8os ja Tarmol KQos. Flop andis abi vaid Kupermanile, kes sai kaheksate paari ning riveril kukkunud kaheksa tõi ka jaotuse võidu talle.

Andres Burget jäi turniiri neljandaks, veidi enam mängumärke omanud Tarmo Mõttus kolmandaks. Mäng Dmitri ja Aleksandri vahel kujunes lühikeseks, sest Aleksandr Kuperman sai üheksate paariga Dmitrist jagu ning võitis aasta esimese suurturniiri ning 1864 eurot.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories