Hea uudis SNG sõpradele - PokerStars avas uue SNG formaadi

Fifty50 SNG

PokerStars avas veel ühe uue pokkeriformaadi, sel korral SNG spetsialistide jaoks. Fifty50 Sit & Go on uus unikaalne ühelauaturniir, mis lõpeb siis, kui pool osalejatest on elimineeritud. Paljuski sarnaneb uus mäng Double or Nothing'ile.

Erinevus seisneb auhinnafondi jagamises, mis tähendab, et igaüks saab tagasi oma esialgse sisseostu ning ülejäänu jaotatakse allesjäänutele vastavalt chipikonto protsentuaalsele suurusele. Nii et juhul, kui lõpetad turniiri chipliidrina, võid sa lahkuda lõviosaga ülejäänud auhinnafondist ning olles üks short stackidest, pead piirduma tõenäoliselt sisseostust mitte oluliselt suurema summaga.

Allpool toome näite, kuidas auhinnafond võiks jaguneda $300 turniiril:

Hea uudis SNG sõpradele - PokerStars avas uue SNG formaadi 101

Ainulaadsest Double or Nothingi ja regulaarse ühelauaturniiri segust tõotab tulla väga huvitav formaat. Esialgu on raske otsustada, missugune strateegia kujuneb optimaalseks, et mängust maksimaalselt raha võita, ent igatahes on tegemist lõbusa uuendusega PokerStarsi mängudenimistus.

Liitudes PokerStarsiga läbi PokerNewsi linkide, saad 100% kuni $600 boonust ja ligipääsu kõikidele meie kampaaniatele nüüd ja tulevikus.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories