Hellmuth ja Duke lõpetasid koostöö UB pokkeritoaga

hellmuth duke

USA pokkerihaid Phil Hellmuth ning Annie Duke (mõlemad pildil) lõpetasid aastatepikkuse koostöö UB pokkeritoaga. See sõnum mõjus üsna šokeerivana, kuna mõlemad tippmängijad on olnud aastaid UB (varasema Ultimate Beti) tähtsaimad reklaamnäod.

UB.com kõneisik Joe Sebok kirjutab oma blogis: "Need kaks legendi meie tegevusharus on aidanud ehitada üles tänase UB pokkeritoa. Phil ja Annie on olnud meie ettevõtte esindajad aastaid ning me täname neid nende uskumatult suure panuse eest ning soovime edu liikumisel edasi. Me lähme 2011. aastasse lootusrikkalt ning ootame, et see saab oleme meie parim aasta.”

Kuulujutud, et Hellmuth on UB-st distantseerumas, ei ole tegelikult just väga uued. Ta on viibinud viimasel ajal mitmetel pokkeriüritustel ilma UB logota. Igatahes tundub, et nii Hellmuth kui Duke on nüüd pokkeriturul "vabaagendi" staatuses ning avatud pokkeritubade pakkumistele, kes soovivad oma meeskonda saada tõelist esimese kategooria pokkeristaari.

See ei tähenda, et UB lööks oma profitiimile käega. Joe Sebok lubab esitleda järgmist Team UB liiget juba järgmisel nädalal.

Rekordilise 11 WSOP käevõru omanik ning 1989. aasta maailmameister Phil Hellmuth on vastuvaidlematult maailma üks tuntumaid, parimad ning ka kõmulisemaid pokkerimängijaid. Live-turniiridelt üle 4,2 miljoni dollari teeninud Annie Duke on läbi aegade edukuselt teine naismängija maailmas, kelle vend on Full Tilt pokkeritoa üks omanikest ning profitiimi liikmetest Howard Lederer. Kas võtab viimane vähemalt oma õe Full Tildi kaitsva tiiva alla?

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories