Lock Pokeri suur reigiralli: $350 000 ja EPT San Remo pakett

Lock Rake Race

Lae alla Lock Poker ja mängi jaanuaris $350 000 Rake Chase'il.

Mis võib veel olla parem kui alustada aastat üle $45 000 ja EPT San Remo paketiga?

Mängides eksklusiivsel Riches Extreme Rake Chase'il Lock pokkeritoas avaneb suurepärane võimalus osaleda üle 1000 individuaalse auhinna jagamisel, mille kogusumma ületab $350 000 .

Püüdke jaanuari jooksul teenida Lock pokkeritoas võimalikult palju VIP punkte. Iga kord, kui mängija jõuab teatud punktitasemeni, kantakse tema kontole kohe vastav summa. Jõudes ühele poole kõikide levelitega, võib üks mängija võita üle $45 000 - ja seda otse oma kontole! Reigiralli esikoha omanik võidab koha 2011 EPT San Remo vahepeatuses. Vaata preemiarahasid siit

Lock Pokeri suur reigiralli: 0 000 ja EPT San Remo pakett 101

Erinevalt enamikest teistest reigirallidest, ei tule raha pärast kellegi teisega otseselt võistelda, va. EPT pääse, nii et kõik, kes koguvad kokku 80 000 Lock punkti, saavad garanteeritult $45k suuruse rahasüsti.

Ning laadides Lock Poker tarkvara alla läbi PokerNewsi, kasutades seejuures boonuskoodi EEPNEWS1000, saate veel $1000 esimese deposiidi boonust pealekauba!

Lock Pokeriga on kasulik läbi PokerNewsi liituda ka seepärast, et vaid nii saate osaleda uues fantastilises $40 000 Lock Pro Supremacy kampaanias, mis algab juba sel nädalal 4 x $7500 freerollidega, millest igaühel antakse ära ka 25 x $100 Lock Pro bountyt.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories