Lock Pro Supremacy teise turniiri võitis "zuzuada0"

Lock Pro Supremacy

Teine Lock Pro Supremacy turniir peeti möödunud teisipäeval ning osavõtjaid oli rohkemgi kui eelmisel korral. Freerolliseeria $7500 suurusele auhinnafondile lisandub 25 Lock pokkeritoa professionaali, kelle väljakorjamise eest saab $100 pearaha.

Kokku võttis teisest turniirist osa 426 mängijat.

Rumeeniast pärit võitja "zuzuada0" teenis esikoha eest $1875. Rahadesse jõudsid 60 mängijat ning professionaalid näitasid seekord veidi tugevamat taset kui eelmisel turniiril - rahadesse jõudis neist kolm (eelmisel korral ei saanud ükski ei rahadesse ega ka pearaha). Sellele vaatmata tuleb nentida, et meie mängijate tase on kõrge ning osalemine Lock Pro Supremacyl igati tulutoov ettevõtmine, kuna rahasaamise tõenäosus on üsna korralik.

Selle kampaania raames on tulekul veel kaks turniiri:


$40 000 Lock Pro Supremacy ajakava

3. veebruaril kell 22:00 - Eric Lynchi juhtimisel
17. veebruaril kell 22:00 - 6 Max - Stevie Devlini juhtimisel

Kuidas kvalifitseeruda?

Ootame freerollidele ka olemasolevaid PokerNewsi mängijaid, neil tuleb selleks teha miinimumdeposiit $50 ning täita punktinõue.

50 Lock Poker punkti on samaväärne $5 reigiga, milleks kulub raha- ja SNG laudades tund või paar. Uued mängijad saavad veel lisaks imehead liitumisboonust 200% kuni $1000 - selleks tuleb registreerumisel kasutada boonuskoodi EEPNEWS1000.

NB! Kvalifikatsioon lõpeb täna kaks tundi enne turniiri algust!

Rohkem informatsiooni Lock pokkeritoa kohta leiate pokkeritoa ülevaatelehelt.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories