PokerNews Eesti soovib head uut aastat!

uus aasta

Pokkerirahvas on jõudnud taas uude aastasse - kahuripaugud kõlavad ning käes on 2011. aasta esimene jaanuar. Pole kahtlust, et algamas on põnev aasta, Eesti pokkerikommuun jätkab suurenemist ning meie häält on aina kaugemale kuulda.

2010. aasta oli Eesti pokkeris sündmusterohke ning tormiline. Juhtus see, millega mängijaid pikalt ähvardati - "reguleeriti" online-pokker, 20-aastastest pokkerihaidest said äkitselt "alaealised gämblerid" ning pokkerientusiastid nägid kurja vaeva online-pokkeri ning online-kasiinode erinevuste selgitamisel. Aga juhtus ka palju positiivset - pokkerimängijad ühinesid läbi klubide Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooniks, kohalikud pokkeri suurkujud andsid välja Eesti esimese omaloomingulise pokkeriraamatu ning kõige krooniks toimus Tallinnas kauaoodatud Euroopa Pokkeriturnee osavõistlus. Niisamuti jäid mööduvat aastat ilmestama eestlaste aktiivne mängimine mitmetel suurturniiridel, Playmakers Club, pokkeriraadio Flop FM ning mitmed teised põnevad ettevõtmised.

2011. aasta kaotab Eesti kroonid ning juba momendil on meie kodumaal ametlikult käibel Euroopa ühisraha euro. Nii nagu see hõlbustab välisriikidesse reisimist, muutub mõnevõrra lihtsamaks ka arveldamine internetipokkeris. Tänasel päevaks omab Eestis litsentsi kolm aktiivset pokkerituba ning me loodame, et nende hulk algaval aastal kasvab. Niisamuti me loodame, et online-pokkeri ning live-turniiride maksustamist muudetakse mõistlikumaks ning riik taipab, et mängijate vanusepiirangu alandamine toob tervikuna rohkem kasu kui kahju. Ja sedagi, et pokkeri maine järjest paraneks ning tee laudadesse leiaksid eelkõige arukad inimesed. Eesti pokkeri ei vaja problemaatilisi "ratsa-rikkaks-gamblereid", vaid mõtlevaid ja töökaid inimesi, kes suudavad pokkeris näha nii oskuslikku mõttemängu kui mõnusat meelelehutust. Vaid nii suudame me saavutada oma eesmärke ning jõuda kunagi selleni, et Avo Viiolit ja Janar Kiivrameest ei pandaks ühte patta ega liigitataks samasse kategooriasse "mängurid". Me loodame, et eestlased jõuavad 2011. aasta WSOP põhiturniiril vähemalt cashini ning EPT-del vähemalt finaallauda. See kõik on võimalik, sest Eesti pokkerikommuun on tänasel päeval tugevam ja suurem kui mullu.

PokerNews Eesti oli 2010. aastal aktiivsem kui kunagi varem: meie portaalis ilmus üle 700 artikli, mille hulka kuulusid tavapäraselt uudis- ning persoonilood, turniiride kokkuvõtted, eksklusiivsed pokkeritubade promod ning eripakkumised ja strateegiartiklid. Me kandsime täies mahus üle Eesti Meistrivõistlused pokkeris, Tallinna EPT ning viibisime kohal kõigil Unibet Open'i viiel etapil. Hoolimata raskest aastast sai see kõik tänu meie headele ja lojaalsetele klientidele teoks ning me hindame Teie panust väga. Tea, et iga kord kui Sa tõmbad sellelt lehelt alla mõne pokkeritoa tarkvara, annad Sa oma väikese panuse sellesse, et kõikidel Eesti pokkerihuvilistel leiduks alati huvitavat lugemist, väärtuslikke õpetusi, mis teevad eestlasi paremateks mängijateks ning häid võimalusi omadele kaasaelamiseks. Lisades siis veel isikliku kasu!

Me soovime kõikidele Eesti pokkerimängijatele edu algaval aastal ning loodame, et Teie eesmärgid täituvad. Sõltumata sellest, kas nad on seotud pokkeriga (turniirivõit, cashgame või mõne limiidi biitimine) või on täiesti isiklikud - jätta maha suitsetamine ning joomine, rebida rinnalt 150 kilo, käia puhkamas Austraalias, tõmmata "rahalt maha" keegi, kellest olete kaua unistanud või siis lihtsalt veeta 2011. aasta rahulikult oma perega.

Head uut aastat!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories