PokerNewsi mängijad andsid proffidele tugeva löögi

Lock Pro Supremacy

Esimene Lock Pro Supremacy leidis lahenduse möödunud neljapäeval ning tegemist oli väga laheda formaadiga. Ainulaadsel freerolliseerial ei lähe jagamisele pelgalt kopsakas $7500 suurune auhinnafond, vaid igaühel osaleb ka 25 Lock Pokeri professionaali, kelle väljalöömise eest on pandud $100 pearaha.

Esimesest turniirist võttis osa kokku 370 mängijat, mis tähendab, et iga kahe-kolme laua kohta oli üks Lock pro. Siinkohal tuleb mainida, et mitte ükski Lock professionaal ei jõudnud isegi rahadesse, samuti ei läinud neile ühtegi pearaha. 50 PokerNewsi mängijat jõudsid rahadesse ning viisteist, kellel see ei õnnestunud, said $100 bountyt - seega tühjade kätega ei lahkunud 65 mängijat – suhteks teeb see ca 1:6.

Esikoha saavutas 1987gajdymoney, kes pistis taskusse $1950 suuruse preemiaraha, ent hämmastaval moel ei suutnud korjata ühtegi bountyt.

Kõlab hästi? Tulekul on veel kolm freerolli.


$40 000 Lock Pro Supremacy ajakava

20. jaanuaril kell 22:00 – 6 Max. Brett Jungbluti juhtimisel
3. veebruaril kell 22:00 - Eric Lynchi juhtimisel
17. veebruaril kell 22:00 - 6 Max - Stevie Devlini juhtimisel

Kuidas kvalifitseeruda?

Ootame freerollidele ka olemasolevaid PokerNewsi mängijaid, neil tuleb selleks teha miinimumdeposiit $50 ning täita punktinõue.

50 Lock Poker punkti on samaväärne $5 reigiga, milleks kulub raha- ja SNG laudades tund või paar. Uued mängijad saavad veel lisaks imehead liitumisboonust 200% kuni $1000 - selleks tuleb registreerumisel kasutada boonuskoodi EEPNEWS1000.

NB! Kvalifikatsioon lõpeb täna kaks tundi enne turniiri algust!

Rohkem informatsiooni Lock pokkeritoa kohta leiate pokkeritoa ülevaatelehelt.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories