Tulekul Baltikumi esimene iPoker võrgustiku toetusega festival

olympic online

Eesti esimese pokkeritoa Olympic-Online’i eestvedamisel toimub 7. veebruarist 12. märtsini vägev pokkerifestival Baltic Hold’em Series. Festivali satelliitturniiride promotsioon toimub kogu iPoker’i võrgustikus, seega on osalema oodata ka väga rahvusvahelist pokkeriseltskonda.

Pokkerifestival toob Riias, Tallinnas ja Vilniuses kokku pokkeriässad nii lähedalt kui kaugelt ja pakub lisaks 500-eurostele, 15 000 algstäkiga ja 45-minutiliste tasemetega põhiturniiridele ka põnevaid kõrvalturniire, fantastilisi lisaauhindu, eksklusiivseid tervituspidusid, head seltskonda ja muidugi meeldejäävat mänguelamust.

Olympic-Online pokkeritoas algasid eilsest ülisoodsad satelliitturniirid, kus kõigil eduka mängu korral võimalus võita $1000 pakett Baltic Hold’em Series Riia, Tallinna või Vilniuse põhiturniirile. Pakett sisaldab 4 ööd majutust, põhiturniiri pääset, lennupileteid ja reisiraha. Satelliitide sisseostud algavad kõigest $0,06.

Kõikidel põhiturniiridel on oodata osalema Team PRO mängijaid, kes hiljuti lõppenud Eesti Meistrivõistlustel näitasid tõeliselt professionaalset mängutaset. Kutsume kõiki Baltic Hold’em Series Riia, Tallinna ja Vilniuse põhiturniiridele nendega mõõtu võtma!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories