Üle saja naise freerollis EMV naisteturniiri pääsmete nimel

Evely Ventsli

8., 9. ja 10. jaanuari õhtud olid Olympic-Online’is erilised – toimus kolm ainulaadset freerolli, kus 50-euroseid Eesti meistrivõistluste naisteturniiri pääsmeid asus jahtima kokku 162 naist.

Esimese kohaliku pokkeritoa Olympic-Online Team Elite naiskond laienes uuel aastal ühe mängija võrra, nimelt asus eliidi-tiimi värvides pokkerimaastikul ilma tegema telesaatejuht, modell ja Eesti kauneimaks pokkerimängijaks tituleeritud Evely „fkV“ Ventsli (pildil). Team Elite värskeima liikme eestvedamisel toimusidki Olympic-Online’i pokkeritoas ainult naistele mõeldud kolm freerolli, kus kõigil naispokkerimängijatel oli võimalus üheskoos mõõtu võtta Evely Ventsliga ning võita pääsmeid Eesti meistrivõistluste naisteturniirile.

Kõigi kolme turniiri võitjad said taskusse 50-eurose naisteturniiri pääsme. Õnnitleme siinkohal mängijaid Rikytiky77, Moskiito ja pokerhandface. 2.-10. koht omandasid 12. jaanuaril kell 21.00 Olympic-Online pokkeritoas toimuva naisteturniiri satelliidi pileti. Kui piletit naisteturniirile veel pole, siis on võimalik see lunastada vaid €3,3 eest juba sel kolmapäeval.

Muidugi osales kõigil freerollidel ka Evely Ventsli ise. Naisteturniiri satelliidi pääsme sai ka mängija, kes lõi Evely turniirilt välja. Esimesel turniiril sai Evelyle saatuslikuks turniiri hilisema võitja Rikytiky77 kaks paari. Teisel turniiril läks Evely all-ini käes JJ ning jäi alla Pruella flopist hititud ässadepaarile. Viimasel turniiril lõi Evely turniirilt välja Girlydevil kõrgema kaardiga.

Kolm õhtut olid täis mõnusaid pokkerielamusi ja Olympic-Online’is on peagi tulemas veel palju põnevaid turniire just naistele. Olympic-Online soovib kõigile pokkerinaistele ja mõistagi ka meestele edu reedel algavatel Eesti meistrivõistlustel!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories