Homme toimub Lock Pro Supremacy viimane freeroll

supremacy

PokerNewsi ja Lock Pokeri koostöös valminud populaarses freeroll-turniiride sarjas on mängimata veel vaid üks turniir. Mängijad ei võistle mitte ainult $7500 jagamise pärast, vaid saavad mängida kõrvuti proffide eliitmeeskonnaga ning iga kord, kui kellelgi õnnestub professionaal mängust välja lüüa, võidab pealejäänu $100 pearaha.

Igal freerollil osaleb 25 Lock Pokeri professionaali ja külalist, nii et kokku annab pokkerituba ära tervelt $10 000!

Iga $100 suurune pearaha kantakse automaatselt mängija Lock Pokeri kontole.
Järele on jäänud vaid veel üks Lock Pro Supremacy freeroll ning see toimub:

17. veebruaril kell 22:00 - 6 Max - Stevie Devlini juhtimisel

Kuidas kvalifitseeruda?

Ootame freerollile ka olemasolevaid PokerNewsi mängijaid, neil tuleb selleks teha miinimumdeposiit $50 ning täita punktinõue.

50 Lock Poker punkti on samaväärne $5 reigiga, milleks kulub raha- ja SNG laudades tund või paar. Uued mängijad saavad veel lisaks imehead liitumisboonust 200% kuni $1000 - selleks tuleb registreerumisel kasutada boonuskoodi EEPNEWS1000.

NB! Kvalifikatsioon lõpeb kaks tundi enne turniiri algust!

Mängijatel, kes kohe oma turniiripiletit kätte ei saa, ei tasuks selle pärast muret tunda - Lock Pokerii klienditugi teeb kõvasti tööd, et mängijaid võimalikult ruttu registreerida. Probleemide tekkimisel võib alati võtta ühendust klienditoega, mis töötab ööpäevaringselt.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories