Järgmine Lock Pro Supremacy freeroll toimub juba homme

Lock Pro Supremacy

PokerNewsi ja Lock Pokeri koostöös valminud fantastiline freeroll-turniiride sari jätkub. Mängijad ei võistle mitte ainult $7500 jagamise pärast, vaid saavad mängida kõrvuti proffide eliitmeeskonnaga ning iga kord, kui kellelgi õnnestub professionaal mängust välja lüüa, võidab pealejäänu $100 pearaha.

Igal freerollil osaleb 25 Lock Pokeri professionaali ja külalist, nii et kokku annab pokkerituba bountydega ära tervelt $10 000! Sarja kahe esimese freerolli põhjal võib kampaaniat pidada enam kui kordaläinuks - esimesel turniiril osalenud 370 mängijast jõudsid rahadesse/teenisid pearaha kokku 65, teise turniiri 426 osalejast aga 60.

Iga $100 suurune pearaha kantakse automaatselt mängija Lock Pokeri kontole.


$40 000 Lock Pro Supremacy ajakava

3. veebruaril kell 22:00 - Eric Lynchi juhtimisel
17. veebruaril kell 22:00 - 6 Max - Stevie Devlini juhtimisel

Kuidas kvalifitseeruda?

Ootame freerollidele ka olemasolevaid PokerNewsi mängijaid, neil tuleb selleks teha miinimumdeposiit $50 ning täita punktinõue.

50 Lock Poker punkti on samaväärne $5 reigiga, milleks kulub raha- ja SNG laudades tund või paar. Uued mängijad saavad veel lisaks imehead liitumisboonust 200% kuni $1000 - selleks tuleb registreerumisel kasutada boonuskoodi EEPNEWS1000.

NB! Kvalifikatsioon lõpeb kaks tundi enne turniiri algust!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories