Kas PokerStars rikub High Stakes Pokeri kvaliteeti?

Tom "durrrr" Dwan

PokerStars ostis endale ainuõiguse kaubamärgile High Stakes Poker, mille tulemusena tekkis kohe probleem peamise konkurendi Full Tilt Pokeriga. Nimelt keelas PokerStars osalejatel sponsori logo kandmise. Seega üks on kindel: High Stakes Pokeri seitsmendal hooajal mitte ühtki Full Tilt Pokeri professionaali ei näe.

Kas tõesti ei näe me enam Tom "durrrr" Dwani lauda istumas, et mängida high stakes hulludega nagu Dave ”Viffer” Peat ega saa näha, kuidas Patrik Antonius tuimalt sadade tuhandete dollarite eest blufib, ilma et tal oleks midagi käes! Nad on kõige kõrgema klassi pokkerimeelelahutus ning kuna PokerStars ostis High Stakes Poker kaubamärgi, ei lase Full Tilt nüüd oma mängijatel seerias osaleda. Seisame seitsmenda hooaja lävel, mis juhatatakse sisse 26. veebruaril, kuid küsimus seisab selles, kui kaua need igavad hooajad vastu peavad. Nüüd pole ju enam Tom Dwani, kes kogu tähelepanu endale tõmbab, kuid samas on raske eitada, et tema oma tabamatu mängustiili, kolossaalsete summade ja sellega, kuidas ta käsi käe järel suudab panna oma vastased pead murdma, milliste kaartidega ta tegelikult istub, on alati lauas olnud üks kõige nauditavamatest mängijatest.

Kõik on täpselt nii nagu ütleb Kaplan:
"Mitte keegi ei suuda ette näha, mida keegi, kes elab ”durrrri maal", teeb, nii et ma isegi ei tohi spekuleerida ilma mängul enda eest ise kõnelda laskmata." Selle kommentaariga tuli Kaplan lagedale pärast seda, kui Peter Eastgate oli tõstnud buttonilt {A-Spades}{K-Hearts}-ga, Barry Greenstein istus väiksel blindil {A-Diamonds}{A-Clubs}-ga ja Dwan suurel blindil {K-Spades}{Q-Spades}ga. Vaata videost, kuidas käsi lõpeb.

Eelnev video demonstreeris laitmatult, miks me kardame, et High Stakes Poker muutub ilma Dwanita igavamaks. Allpool toome teile veel ühe näite, kus Dwanil on käes {8-Diamonds}{6-Hearts} Ledereri {A-Diamonds}{K-Diamonds} vastu.

Taolisi näiteid võib tuua palju. Ent ega Dwan pole Full Tiltist ainuke, kes üle mõistuse käivate bluffide ja hulljulgete käikudega meelelahutust pakub. Vaata kasvõi Patrik Antoniuse mängu, kus ta terve käe ajal kontrollib mängu kaartidega {10-Spades}{4-Spades} Phil Laaki vastu, kellel oli käes {A-Hearts}{J-Diamonds}.

Tom “durrrr” Dwan ja Dave "viffer" Peat samas lauas on võibolla kõige lõbupakkuvam pokker, mida üldse kunagi on nähtud. Kuid High Stakes Pokeri seitsmendal hooajal võime kõik selle unustada. Mõelge ise - olles jälginud neid kahte, kelle sekka oleks lisandunud Viktor Blom ning näha Isildur1 hüperagressiivset mängu nende hullude samaväärse agressiivsuse vastu - missugust enneolematut pokkeriilutulestikku me oleksime näha saanud!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories