Kuidas valmistub Daniel Negreanu Isildur1 vastu mängimiseks?

Daniel Negreanu

On selge, et isegi PokerStarsi meeskonna liige Daniel Negreanu mõtleb, kas võtta vastu väljakutse mängida SuperStar Showdownil Viktor Blomiga või mitte. Kas see tähendab, et ta kaldub ettevaatlikkusele ega tunne veel valmisolekut astuda vastu legendaarsele Isildur1-le?

Kuigi Daniel "KidPoker" Negreanu ei tunne end hetkel olevat piisavalt tasemel, teeb ta kõik, mis tema võimuses, et väljakutsele valmistuda. Muuhulgas on ta võtnud endale PokerStarsi $5/$10 lauas õpetajateks PokerNews Strategy instruktori Randy “nanonoko” Lew ja Justin Bonomo. Lewga suutis ta parajat rütmi hoida kogu mänguperioodi jooksul. Bonomoga läks tal aga veelgi paremini, sest ta võitis seal umbes 2500 mängitud käega veidi üle $15 000.

"See ei ole just saladus, et ma olen suur Victor "Isildur1" Blomi ja tema mängu fänn. Olen viimastel pühapäevadel jälginud tema mängu PokerStarsis SuperStar Showdownil ning see tõepoolest inspireeris mind, et arendada oma mängu edasi ja viia end sellisele tasemele, kus tunnen, et ma võiksin olla tema vääriline kandidaat," võis lugeda Negreanu blogist. Ta jätkas, et ta tavaliselt ei mängi ta mitmel laual korraga ning seega ei tule miski tema jaoks loomulikult ja et tal on veel internetipokkeris palju õppida.

Blogi lõpupoole ütleb Negreanu:
"Ainus võimalus mängida Isildur1ga on tõesti lihvida mängu ja õppida ja siis ma loodan, et suudan temaga sammu pidada."

Kas Sinul on juba läbi PokerNewsi avatud PokerStarsi konto? Nin Sa mängisid jaanuaris 75 VPPd? Siis on meil Sulle tore üllatus! Kõik PokerNews mängijad, kes teenisid jaanuaris 75 VPPd või rohkem, pääsevad meie $15 000 Sunday Millions freerollile, mis algab pühapäeval kell 21:35.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories