Midagi lõbusamat: pokkerimängijad filmidesse?

pokkerimängijad filmis

Pokkerimaailm on täis karismaatilisi mängijaid, kes sobiksid ideaalselt filminäitlejaks. Öeldakse, et näitleja peab olema kas väga ilus või väga huvitav ning välimuse poolest kõlbaksid filmidesse tõesti paljud maailmakuulsad pokkerimängijad. Mõned neist sarnasevad isegi tuntud näitlejatega.

PokerNews otsis välja mõned näited, mida parimate pokkerimängijatega kinolinal teha annaks. Ning kui teate ise mõnd pokkerikuulsust, kes võiks sobida kas action või mängufilmi, ärge hoidke oma mõtteid endale ja andke sellest kommentaariumis meilegi teada.

Patrik Antonius

Kena, vaikne ja sõnaaher Soome mees tõelise näitleja välimusega. Tuleb tunnistada, et ta on täiesti võimeline asendama Vin Diesel`it filmis "Chronicles of Riddick". Kui mängija otsustab pokkerikarjääri lõpetada, saaks ta kindlasti tööd filmitööstuses. Patrik Antonius võiks olla Brad Pitti dublant, kuigi ta oleks võibolla ainult natuke lodev. Lootkem, et vaikne mees Põhja-Euroopast ei pöördu Hollywoodi ja et ta pakub pokkerimaailmas veel palju rõõmu.

Midagi lõbusamat: pokkerimängijad filmidesse? 101
Midagi lõbusamat: pokkerimängijad filmidesse? 102

Scotty Nguyen

"Hey baby ... baby see Scotty!" Seda fraasi olete te ilmselt kuulnud rohkem kui üks kord. Kuid Scotty on meie arvates rabavalt sarnane üheksakümnendatel ülipopulaarse filmi "Gremlins" märgiga. Kas see ei ole lihtsalt kohev lemmikloom nimega Gizmo, mille loojat inspireeris Scotty Nguyen? Tõenäoliselt mitte, sest film valmis 1984. aastal - samal ajal, kui Scotty oma pokkerikarjääri alustas. Scotty Nguyeni iseloom sobib aga ideaalselt filmide mängimiseks. Oodatavalt oleks tegemist rõõmsameelse komöödiaga.

Midagi lõbusamat: pokkerimängijad filmidesse? 103
Midagi lõbusamat: pokkerimängijad filmidesse? 104

Liv Boeree

See võluv Inglismaa pokkeriproff tuli tegelikult "Charlie inglite" meeskonnast. Liv ei ole mitte ainult ilus, vaid nagu fotolgi näha - ka sportlik. Hea täiendus Cameron Diazi, Drew Barrymore'i ja Lucy Liu naiskonda. Kindlasti suudavad nad tuule alla teha kõikidele pahadele poistele.

Midagi lõbusamat: pokkerimängijad filmidesse? 105
Midagi lõbusamat: pokkerimängijad filmidesse? 106

Tom Dwan

Kui Tom "durrrr" Dwan kaotaks kogemata kogu oma raha, leiaks ta kindlasti tööd. Ta meenutab mingil määral nii tuntud koomikut Rowan Atkinsoni kui ka Pee-weed ja Hermani. Pokkeris on välja tulnud ka see, et Dwanil on korralik huumorimeel. Kuidas sobib Tom Dwan ühte lõbusasse komöödiasse?

Midagi lõbusamat: pokkerimängijad filmidesse? 107

Midagi lõbusamat: pokkerimängijad filmidesse? 108

Phil Ivey

Selle mehe jäine pilk võib pokkerilauas hirmutada igaüht. Kas ta mitte ei meenuta kõrvukrätsu, keda filmides teinekord kasutatakse? Millises žanris oleks ta kõige sobivam - õudusfilmis või komöödias? Või draamas? Kuidas Phili silm igapäevaelus kohaneb?

Midagi lõbusamat: pokkerimängijad filmidesse? 109
Midagi lõbusamat: pokkerimängijad filmidesse? 110

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories