Peter Eastgate on tagasi

Peter Eastgate

Peagi on tulekul NBC National Heads-Up pokkeri meistrivõistlused ning oma osalemisest on teada andnud nii mõnedki tuntud tegijad, nende seas vahepeal pokkeris pausi pidanud Peter Eastgate.

Seitsmendat aastat toimuvad NBC National Heads-Up pokkeri meistrivõistlused teevad avalöögi 3. märtsil Las Vegase Caesars Palace'is ning kestab kuni 6. märtsini, koondades 64 maailma parimat pokkerimängijat, kes konkureerivad omavahel $ 1 800 000 suuruse auhinnafondi jagamise pärast.

"Oleme uhked, et kanname seitsmendat aastat järjest üle National Heads-Up pokkeri meistrivõistlusi, et meie vaatajad näeks kõige põnevamat pokkerit maailmas," ütles NBC Sports ja Versus programmidirektor Jon Miller. "Iial ei tea, mis heads-upis juhtuma hakkab. Üllatume igal aastal, kui parimatest parimad on lahingu lõpetanud ning me näeme, kes on keda löönud."

Mängijate seas, kes oma tuleku on juba kinnitanud, leiab niisugused nimed nagu eelmise aasta võitja Annie Duke, Phil Ivey, Vanessa Rousso, Doyle Brunson, Daniel Negreanu, 2010 WSOP põhiturniiri võitja Jonathan Duhamel, Erik Seidel ja Eastgate.

Eastgate räägib ise

Olime tema nime osavõtjate nimistust leides päris üllatunud ning murdsime pead, kas ta naases pokkerisse lõplikult või mitte. Ent Eastgate selgitas kõike ise.

"Mõnikord elus võib inimene tunda end kaotanuna ning ärgata ühel hommikul üles ja mitte end ära tunda. Eelmisel suvel tundsin ma täpselt nii. Enne 2008 WSOP võitu oli mu elu väga rutiinne, mängides internetipokkerit ja olles koos sõprade ja perekonnaga. WSOP võitmine on seda muutnud. Ma kolisin Londonisse ning alustasin uut elu, elu kõrgelthinnatud pokkeriprofina. Peaaegu kaks aastat olin ma pidevalt tähelepanu keskpunktis, sõites ühelt turniirilt teisele, andes tuhandeid intervjuusid ja mul polnud kunagi võimalust hinge tõmmata. WSOP võidule järgnenud keeristormis kaotasin ma kõige olulisema asja oma elus - iseennast... Ma ei pea seda tagasitulekuks, kuna ma olen alati teadnud, et hea võimaluse korral tahaksin ma pokkerit uuesti mängida. Minu eemalviibimise ajal oli PokerStars väga toetav. Seega on mul hea meel, et ma alustan kahe turniiriga, kus minu sponsoriks on PokerStars."

Põhjalikumalt kirjutatakse kõigest PokerStars Blogis.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories