Uuendus netipokkeris - 888 Poker teatas PokerCam laudadest

PokerCam

Internetipokker läheneb tänapäeval üha kiirenevas tempos live pokkerile. Nii ei maksa ka imestada, et 888 pokkerituba on tulnud välja uute Pokercam laudadega. Pokercam lauad võimaldavad mängijatel näha vastaseid näost näkku - vaja läheb vaid veebikaamerat. Kõik veebikaameratega 888Pokeri mängijad võivad pokkeritoa ooteruumis ühineda spetsiaalselt markeeritud “Video” laudadesse ning näha ja kuulda kõiki osalejaid, kasutades Skype'ile sarnanevat sisseehitatud suhtlustehnoloogiat.

Uus tehnoloogia avab netipokkeri maailmas täiesti uued võimalused. Kahtlemata toob see kaasa palju kodumängu elemente ning muudab mängu lõbusamaks. Samas on esmakordselt võimalik lugeda vastaste kehakeelt, mis võib hakata mänguotsuseid tugevalt mõjutama (kui just ei juhtu, et mängija end kaamera eest peidab).

888Holdingsi pokkeri asepresidendi Maytal Ginzburgi sõnul laienevad pokkerikaameratega mängijate võimalused: “Me usume, et tõeline pokker ei ole pelgalt raha võitmine, vaid trenn, lõbu, põnevus ja sotsiaalne pokkeri kogemus. Internetipokker on tavaliselt keskendunud rahategemisele – me tunneme, et pole põhjust, miks internetipokker ei peaks võimaldama mängijatel kohtuda, suhelda ja koos mängida. Meie uued pokercam lauad pakuvad meie klientidele kohtumispaika ning mängu- ja suhtluskohta ning on tõeline näide selle kohta, kui erinevalt me mängime. Meie uksed on valla kõigile, kes soovivad tavalist pokkerimängu, mängurõõmu ja põnevat rahamängu sarnaste huvidega inimeste vastu ning keda tahaks näha ja kellega vestelda!”

888Holdings pokkeripakkumiste direktor Hili Shakked kinnitas: “Mind on treenitud pakkuma olemasolevatele ja uutele 888Pokeri klientidele seda uudset ja lahedat võimalust. Oleme selle kallal töötanud peaaegu aasta ning tulemus vaimustab meid. Mängijad võivad nautida täiesti uut ja erinevat pokkerikogemust, laadides uue 888Pokeri tarkvara oma tavalise veebikaameraga arvutisse. Nüüd on tõeline väljakutse varjata oma suurt naeratust, kui saad kätte taskuässad!”

Lisaks eksklusiivsetele PokerCam laudadele saab 888 pokkeritoas mängida ka $5000 Leo Margets freerollil, staari enda vastu.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories