Betfair korraldab aprillis Tallinnas suurturniiri!

Betfair Poker Live

14-17. aprillini toimub Tallinnas, Park hotelli kasiinos, selleaastane Betfair Poker Live, mille 550-eurose osalustasuga põhiturniirile (€50000 garanteeritud) oodatakse osalema kuni 200 pokkerimängijat üle maailma.

Betfair Poker Live peatus Tallinnas ka eelmisel aastal ning selle põhiturniirist võttis osa 159 mängijat. Võitjaks tuli poolakas Krzysztof Zajac; parima Eesti esindajana sai Dmitri Gerasimovits kolmanda koha ning teenis 154,739 EEK (pea €10000) auhinnaraha. Tuntud Eesti mängijatest lõid turniiril kaasa ka Aleksandr Arutjunov, Tõnu Kõiv, Raigo Aasmaa, Sven Reimaa, Rikard Relander, Meelis Ahman, Janar Kiivramees, Mauri Dorbek, Rain Elmik ning nii Leiboldite kui Käsperite pokkeriperekonnad. Kuulsaim osaleja turniiril oli Soome pokkerimiljonär Juha Helppi ning turniiri bountyks tuntud muusik Indrek "Summer" Raadik.

Mida arvas 2010. aastal toimunud turniirist tollane Olympicu pokkerimanager ning tänane Olympic Online tegevjuht Priit Pajumaa, saate näha järgnevast videost:

Selleaastane Betfair Poker Live, mis saab eeldatavalt olema taas äärmiselt populaarne Venemaa pokkerimängijate seas, algab super-satelliidiga neljapäeval 14. aprillil. Järgmisel päeval algav põhiturniir vältab kolm päeva ning lisaks sellele on kavas ka mitmeid pisut väiksema osalustasuga kõrvalturniire, mis sobivad väga hästi näiteks põhiturniirilt väljalangenutele.

Kvalifitseerumine Betfair Poker Live põhiturniirile on võimalik läbi Betfairi pokkeritoas toimuvate satelliit-turniiride, mille hulgas leidub ka freerolle ning ülimadala sisseostuga turniire. Põhisatelliidid toimuvad pühapäeviti ning nendel on võimalik võita 1350 dollarit maksev auhinnapakett, kus sisaldub turniiri sissepääs ning 600 dollarit reisikulude katteks. Vastavalt Eesti seadustele ei saa turniiril osaleda alla 21-aastased isikud.

Betfairi pokkerituba kuulub samanimelisele maailma suurimale kihlveokontorile, mille aktsia on noteeritud Londoni börsil. Liitu Betfairi pokkeritoaga läbi PokerNewsi linkide ning saa osa kuni $2500 deposiitboonusest, uutele mängijatele mõeldud $2500 freerollist ning kuni 40% suurusest cashbackist! Lisaks on vägagi võimalik, et PokerNews korraldab koostöös Betfairi pokkeritoaga mõne väikese kampaania, läbi mille on Eesti mängijatel võimalik kvalifitseeruda turniirile täiesti tasuta. Jälgi tulevasi reklaame!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories