Eesti pokkerimängijad maandusid täna Filipiinidel

eestlased

Täna jõuavad kolm Eesti pokkerimängijat Filipiinide pealinna Manilasse, kus toimub kontinendi üks suurim ja nimekaim pokkeriturniir – Aasia Pokkeriturnee 2011 Filipiinide osavõistlus. Pokkerikaunitar Evely „fkV“ Ventsli, uue põlvkonna netipokkerihai Priit „ESTPatrick“ Türner ja tunnustatud pokkerimängija Margus "UuedVeljed" Koval istuvad pokkerilauda juba 31. märtsil.

„Minu ootuste ja lootustega on alati see, et mulle ei meeldi nendest rääkida. Annan oma parima ja jääb üle vaid loota, et see parim võimalikult heades tulemustes väljendub. Kavatsen Priitu terve lennutee küsimustega tüüdata ja nõuandeid koguda, parimatelt õppimine tuleb alati kasuks“, kommenteeris Aasia reisiootusi ja –plaane Olympic-Online Team Elite ridadesse kuuluv Evely Ventsli.

Ka Olympic-Online Team PRO mängija Priit Türner jääb tagasihoidlikuks Filipiinidelt oodatavate tulemuste osas. „Eesmärgiks on võimalikult head mängu näidata ja sellest maksimum välja pigistada. Reisi ootan põnevusega, kuna pole selles maailmaosas veel käinud“, ütles Türner.

Kõik pöidlahoidjad saavad Aasia reisiseltskonna tegemistele kaasa elada Facebooki lehe „Aasia seiklus“ vahendusel, kuhu mängijad postitavad värskeid teateid oma tulemuste kohta, pilte reisist ning ka videoid. Hoiame omadele pöialt!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories