Holland legaliseerib internetipokkeri

Holland

Hollandi ametivõimud on kinnitanud, et Madalmaad jätkavad riigi võrguhasartmängude turu reguleerimist, sillutades teed seaduslikule ja valitsuse poolt reguleeritud internetipokkerile. Selle sammuga saab Hollandist järgmine Euroopa riik, mis liigub reguleeritud internetipokkeri turu poole, raporteeris CardPlayer Magazine.

Hollandi valitsus kinnitas sel nädalavahetusel, et muudatus avab ja reguleerib riigi internetihasatmängude turgu, sealhulgas ka netipokkerit, mis seni on olnud ebaseaduslik. Otsus tuli valitsuse komisjoni poolt möödunud aastal antud soovitusega ning tähendab kehtiva süsteemi täielikku uuendamist. Nimelt on kehtivate õigusaktide alusel kõik hasartmängud praegu riigiorganite kontrolli all, kuid hinnanguliselt mängib 200.000 inimest internetipokkeri saitidel, mis tegutsevad reeglina maksuvabades piirkondades. Muudatuse eesmärgiks on võtta riigis omaks uus ja liberaalsem seisukoht internetihasartmängude suhtes.

"See on poliitikas suur edasiminek, kuid tegemist on ka uue ja liberaalsema lähenemisega valitsusega," ütles Hollandi justiitsministeeriumi pressiesindaja Jaap Oosterveer Reutersile.

Lisaks võttis Hollandi kohus mullu vastu otsuse, mille kohaselt on pokker oskusmäng, nõrgendades sellega endist ranget seisukohta mängu õiguslikus mõttes.

Nii käib Holland Prantsusmaa, Rootsi, Itaalia, Austria, Suurbritannia ning Eesti jälgedes, kuuldavasti on sarnast käiku oodata sel suvel ka Taanis.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories